Marijana Mićić otputovala na zasluženi odmor! FOTO

Izvor: Svet plus, 23.Jul.2016, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marijana Mićić otputovala na zasluženi odmor! FOTO

Glumica i voditeljka Marijana Mićić rešila je da otputuje na zasluženi odmor, nakon uspešno završene sezone muzičkog takmičenja Pinkove zvezdice.

Jedna od naših najlepših glumica i voditeljki, Marijana Mićić, imala je napornu radnu sezonu, pa je odlučila da se počasti odmorom. Ona se odlučila za crnogorsko primorje, gde se sigurno oseća kao kod kuće. Naravno, da zabava bude veća, njoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << su se pridružili i prijatelji, pa sada svi zajedno uživaju u suncu, moru i odmaranju. Sigurno je da će ovo letovanje Marijani dobro doći kako bi napunila baterije i pripremila se za novu sezonu muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice" koje počinje u septembru.

Ajde vise ,smorih se ziva sa filterima 😎😎☀️☀️ @andromisha @codyjewelry @ivanshamidragacevic @pera8887 @joca_skljoca @zlatanovak @vukvukicevic @makijatopop i Miroslav 😂😂

A photo posted by Marijana Micic (@micicmarijana) on Jul 17, 2016 at 2:33am PDT

Ma da ,smor,dosada.. Sta znam 😂😂😂🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌴🌴🌴 #summertime #lovecation

A photo posted by Marijana Micic (@micicmarijana) on Jul 21, 2016 at 4:16am PDT

Stigla mi Zlatica 👭☀️☀️

A photo posted by Marijana Micic (@micicmarijana) on Jul 23, 2016 at 9:12am PDT

Cekam vas drugari @pera8887 @joca_skljoca @codyjewelry @ivanshamidragacevic @zlatanovak @vukvukicevic @makijatopop i Miki i ljubav @andromisha ☀️☀️☀️☀️✌🏻️✌🏻🙏🏻🙏🏻

A photo posted by Marijana Micic (@micicmarijana) on Jul 12, 2016 at 4:22am PDT

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.