Izvor: Blic, 16.Avg.2017, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKVA PROMENA ZA SAMO DVE GODINE Nekadašnja Pinkova zvezdica danas je jedna od najpopularnijih devojaka u Srbiji (VIDEO)

Kada se pre dve godine pojavila u takmičenju "Pinkove zvezdice" privukla je pažnju javnosti svojim glasom, ali je bila samo jedna od nekoliko devojčica koje su se borile za uspeh. Danas, Ružica Rupić je daleko od tek obične devojke.

Ona je nakon takmičenja postala popularna na društvenoj mreži instagram i postala jedna od uticajnijih mladih osoba na društvenim mrežama. Pored pevanja, danas zarađuje i na taj način, a njeni video materijali popularni su i na drugim sajtovima. Šta kaže o svom rapidnom uspehu, pogledajte u videu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.