Jelena Tomašević: Za manje od mesec dana izlazi novi album

Izvor: Scandal.rs, 26.Apr.2015, 01:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Tomašević: Za manje od mesec dana izlazi novi album

Jedna od najtalentovanijih pevačica na našoj sceni Jelena Tomašević Bosiljčić vesela je osoba uvek spremna za šalu i zabavu, iako u javnosti deluje mnogo ozbiljnije. Svoju neposrednu prirodu ova atraktivna brineta prvi put nam je pokazala u takmičenju „Pinkove zvezdice”, u kome je član žirija, a odlična koncepcija ovog šou-programa učinila ga je omiljenim među svim generacijama. Dok obavlja odgovoran zadatak procene učesnika, poznata Kragujevčanka paralelno priprema >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << i novi CD, koji će “svetlost dana ugledati“ za manje od mesec dana. Zbog mnogobrojnih obaveza koje je imala poslednjih meseci, Jelena je ovog puta još više uživala u uskršnjim praznicima. Kao i svake godine, ona i njen suprug, glumac Ivan Bosiljčić svu pažnju posvetili su trogodišnjoj kćerki Nini i iskoristili priliku da okupe familiju.

Poznato je da ste i vi i suprug pobožni. Kako kćerki Nini približavate pravoslavnu veru?

“Biće vremena za teoretske lekcije o veri kad malo poraste. Za sada, smatram da je najbolji način da ono što kao roditelj imam da kažem na tu temu pokažem na vlastitom primeru. Uzalud su sve reči koje uputite detetu ako su vam dela u suprotnosti sa njima.”

Uskoro ćete publiku obradovati novom albumom, kakve će biti pesme?

“Ima manje od mesec dana do izlaska albuma. Nove pesme smatram izuzetno uzbudljivim. Neke su čekale čak deset godina da se nađu na albumu i sad je došlo pravo vreme za to. Nestrpljiva sam i jedva čekam da ih publika čuje.”

Nastavak intervjua sa Jelenom Tomašević pročitajte OVDE.
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezdice,   Kragujevac

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.