Darija Vračević raspametila sve u “Pinkovim zvezdicama”! Milan: Smatraj sebe pobednicom! (video)

Izvor: Scandal.rs, 27.Maj.2016, 23:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Darija Vračević raspametila sve u “Pinkovim zvezdicama”! Milan: Smatraj sebe pobednicom! (video)

Darija Vračević u “Pinkovim zvezdicama” je otpevala “Ciganka sam mala” od Silvane Armenulić i svojim nastupom sve ostavila bez daha.

Sjajno! Vrlo scenično, vrlo glumački. U stvari, sad sam rekla Milanu, ti si najbolji pevač među zvezdičicama. A na sve to si i plesačica i svaki put se kostimiraš. To je za svaki rispekt. Bilo je prezabavno. Ovo nije lako“, rekla je Goca Tržan, >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << a Jelena Tomašević se nadovezala:

Svaka ti čast kako si nas “prošetala” po žanrovima. Ti nema šta ne znaš da otpevaš, jel? Sve žanrove znaš, i narodno, i zabavno, i rok, i pop. Bravo, Darija! Čestitam ti”.

Ja više ne znam šta da kažem, jer nema tih opisa koji bi dočarali kako se mi osećamo. Ali to što je publika ustala i dala ti ovacije, to je definitivno tvoja pobeda! Smatraj sebe pobednicom“, rekao je Milan Stanković.

Sve kako je zvučalo i izgledalo, kao prava Dečija Evrovizija. Pobednik, odmah sad”, rekao je Hari Varešanović.

Takvo savršenstvo! Pevački tako zrelo, krupno. Sad si bila potpuno sigurna da je sve kako treba. Savršeno“, rekla je Leontina.

Darija je prošla u dalje takmičenje sa svih pet glasova žirija.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.