Da li je ona već favoritkinja u Pinkovim zvezdicama? (video)

Izvor: Svet, 26.Okt.2016, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je ona već favoritkinja u Pinkovim zvezdicama? (video)

U poslednjoj emisiji “Pinkove zvezdice”, ako je suditi po pregledima na Jutjubu, naročito se izdvojila Katarina Radulović, devojčica iz Podgorice koja oma samo osam godina.
Ova talentovana devojčica nakon nekoliko dana ima više od 100.000 pregleda na snimku iz emisije na kojem se čuje kako je ona izvela pesmu “Vlak” Aleksandre >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Radović.
frameborder="0" allowfullscreen>

Aktuelna sezona “Pinkove zvezdice” već se ocenjuje kao najkvalitetnija dosad zbog velikog broja talentovanih devojčica i dečaka, i to ne samo iz Srbije, već iz celog regiona, a Crna Gore ove sezone ima razloga da bude ponosna.
Katarina nije jedina takmičarka iz ove zemlje koja je oduševila i žiri i gledaoce. Podsetimo da je Sara Asanović, takođe iz Podgorice, pokupila brojne komplimente za svoju interpretaciju pesme “Džemper za vinograd”. Ona sada ima više od 300.000 pregleda na snimku gde izvodi ovu pesmu.
frameborder="0" allowfullscreen>

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.