Tužna sudbina Pinkove zvezde: Izgubila sam majku sa 16 godina, sad pevam za nju!

Izvor: Story, 01.Mar.2015, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tužna sudbina Pinkove zvezde: Izgubila sam majku sa 16 godina, sad pevam za nju!

Saška Marić (20), učesnica Pinkovih zvezda, koja je glasom oduševila žiri, kaže da jedino žali što njena pokojna majka nije doživela da vidi njen uspeh.

Saška Marić, foto: Screenshot

- Ona je jedino verovala u mene i slušala je kako pevam, ali je nažalost pre pet godina umrla. Bila je dugo srčani bolesnik, ali je bila jaka žena na kojoj se bolest nije mogla videti. Zaspala je jedne noći i više se nije probudila, umrla je u snu, tata i ja nismo >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << mogli da je probudimo. Bila je moj najveći oslonac, pitala sam je za sve, kako da se obučem, ponašam, učim. Žao mi je što nije dočekala da me gleda kako pevam na sceni, to bi je ispunilo - priča Saška, koja je imala samo 16 godina kada je ostala bez majke.

- Bio je to veliki šok za mene jer mi je bila posvećena u potpunosti. Brat Siniša živi u Nemačkoj, jedna sestra u Švajcarskoj, a druga se udala. Često je mama putovala kod njih pa tako i sad, posle pet godina od kada je nema svaki put očekujem da će doputovati i da nije umrla, već da je otišla u posetu kod nekoga od njih - priseća se Pinkova zvezda.

Ona smatra da je bog namenio pevačku karijeru jer je prošle godine konkurisala da radi kao bebisiterka u Nemačkoj što joj je izmaklo za dlaku.

- Pala sam na testu za zaposlenje za samo jedan bod i to je bio znak da se posvetim pevanju - rekla je Saška.



Izvor: Kurir
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezde

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.