Tanja Avramović oduševila žiri u PINKOVIM ZVEZDAMA! VIDEO

Izvor: Svet plus, 25.Apr.2015, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tanja Avramović oduševila žiri u PINKOVIM ZVEZDAMA! VIDEO

Fenomenalna prva ženska četvorka u Pinkovim zvezdama! Prve nestupile su Tanja Avramović, Milica Mitić, Marija Mitić i Dragana Petrović. U baražnom delu emisije gledamo ponovo Milicu i Mariju Mitić, dok je direktno dalje prošla Tanja, a Dragana  je nažalost napustila takmičanje.

Tanja je nastupila sa pesmom - Manite se ljudi. ,,Meni se mnogo sviđa, ona odlično peva'', rekla je Ceca. ,,Pesma uopšte >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << nije laka za izvođenje, a devojka je odlično otpevala, baš sam uživala zaista. Marina se složila. Moram da priznam, ja delim raspoloženje ovih "cveta"'', rekao je Miroslav. ,,Imam jednu sitnu zamerkicu, moglo je biti malo povezanije, i ti to dobro znaš'', rekao je Miroslav.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.