TUŽNA ISPOVEST TRUDNE PINKOVE ZVEZDE: Dečko me je tukao i zbog njega sam postala alkoholičar!

Izvor: Kurir, 01.Feb.2015, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUŽNA ISPOVEST TRUDNE PINKOVE ZVEZDE: Dečko me je tukao i zbog njega sam postala alkoholičar!

Bila sam u vezi sa čovekom koji me je zlostavljao i fizički i psihički. Nikada ga nisam prijavila, iako sada znam da je trebalo, jer sam kao i svaka zlostavljana žena mislila da je problem u meni, rekla je Jovana

Pinkova zvezda Jovana Dejić, koja je obeležila sinoćno takmičenje, iako je u poodmakloj trudnoći,  ispričala je kako je život nimalo nije mazio. Naime, pevačica tvrdi da je njeno odrastanje obeležila emotivna veza u kojoj je fizički zlostavljana, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kao i problem sa alkoholizmom koji je imala.

"Bila sam u vezi sa čovekom koji me je zlostavljao i fizički i psihički. Nikada ga nisam prijavila, iako sada znam da je trebalo, jer sam kao i svaka zlostavljana žena mislila da je problem u meni. I kada sam htela da ga prijavim, posle tri dana bih pomislila kako sam pogrešila i kako me, možda, ne bi udario da nisam rekla ili učinila nešto u tom trenutku, i tako u nedogled", rekla je Jovana.

"Sem toga, moj život je obeležila i borba sa alkoholizmom. Nisam mogla da zamislim izlazak bez alkohola i opijala sam se svakog vikenda. U tom periodu života dotakla sam dno", iskrena je pevačica.

Pošto u gradu u kom ona živi ne postoji institucija kojoj bi mogla da se obrati za stručnu pomoć pri odvikavanju, Jovana je spas našla u razgovoru sa psihologom i ljubavi najbližih.

"Kada sam okončala burnu emotivnu vezu i shvatila da imam problem sa alkoholom, pomoć sam našla u razgovorima sa psihologom i beskrajnoj podršci porodice", objasnila je ova Pinkova zvezda.

Sada je u šestom mesecu trudnoće, ima novog emotivnog partnera i raduje se daljem toku takmičenja, iako priznaje da joj snimanja u poodmakloj trudnoći teško padaju.

"Snimanje emisije ume poprilično da se oduži, a u šestom mesecu trudnoće stajanje na štiklama po ceo dan je mnogo naporno, ali i vredno truda. Ovo je mene jedno divno iskustvo i kakav god bio dalji ishod takmičenja, meni je najbitnije da sam sada druga žena i da sam pronašla svoj mir", zaključila je Jovana.

(Alo)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

TUZNA ISPOVEST TRUDNE PINKOVE ZVEZDE Decko me je tukao vodila sam borbu sa alkoholizmom

Izvor: medio.rs, 01.Feb.2015

Bila sam u vezi sa čovekom koji me je zlostavljao i fizički i psihički. Nikada ga nisam prijavila, iako sada znam da je trebalo, jer sam kao i svaka zlostavljana žena mislila da je problem u meni - rekla je Jovana Dejić..Jovana Dejić bila je jedna od “Pinkovih zvezda” koja je obeležila sinoćnu...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.