Suze u Pinkovim zvezdama: Zorica Brunclik rasplakala Draganu Mirković! (video)

Izvor: Svet, 23.Feb.2017, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suze u Pinkovim zvezdama: Zorica Brunclik rasplakala Draganu Mirković! (video)

U novoj emisiji muzičkog takmičenja Pinkove zvezde videćemo nastavak sukoba između Zorice Brunclik i Maje Nikolić. Folk pevačica je tražila zaštitu i od produkcije, a u jednom trenutku je napala i Draganu Mirković.
S obzirom na to da je snimanje ove emisije bilo jako teško, Dragana se rasplakala zbog tragedije u porodici, jer je izgubila sestru od strica.
Pogledajte kako je sve izgledalo u snimku ispod.

Pogledaj vesti o: Pinkove zvezde

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

TUGA U PINKOVIM ZVEZDAMA: Dragana Mirković u suzama zbog porodične tragedije! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 24.Feb.2017, 12:58

Folk zvezda Dragana Mirković izuzetno je teško podnela novu emisiju "Pinkovih zvezda", u kojoj je na mestu žirija, budući da ju je zadesila porodična tragedija. ..Draganu su u jednom momentu obuzele emocije, pa nije mogla da sakrije suze, iako je Milan Kalinić pokušavao da je oraspoloži sve...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.