Šou i presedan u Pinkovim zvezdama: Maja Nikolić pravila zvezdu! Sva četiri takmičara prošla dalje!

Izvor: Svet plus, 26.Mar.2017, 00:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šou i presedan u Pinkovim zvezdama: Maja Nikolić pravila zvezdu! Sva četiri takmičara prošla dalje!

U večerašnjoj emisiji Pinkove zvezde dogodio se pravi šou, ali i jedan presedan. Maja Nikolić odlučila je da pokaže svoje gimnastičke sposobnosti, dok je celokupan žiri odlučio da uceni žiri.

Naime, u drugoj grupi takmičenja Pinkove zvezde nastupila su četiri muškarca, koji su svojim vokalima fascinirali žiri, a kako nisu mogli da se odluče koga da puste dalje, a ko bi trebalo da napusti šou, odlučil su da ucene produkciju.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Šou i presedan u Pinkovim zvezdama: Maja Nikolić pravila zvezdu! Sva četiri takmičara prošla dalje! FOTO

Izvor: Svet plus, 26.Mar.2017

U večerašnjoj emisiji Pinkove zvezde dogodio se pravi šou, ali i jedan presedan. Maja Nikolić odlučila je da pokaže svoje gimnastičke sposobnosti, dok je celokupan žiri odlučio da uceni žiri...Naime, u drugoj grupi takmičenja Pinkove zvezde nastupila su četiri muškarca, koji su svojim vokalima...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.