Sledećih petoro takmičara gledaćemo u četvrtom krugu PINKOVIH ZVEZDA! VIDEO

Izvor: Svet plus, 26.Apr.2015, 00:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sledećih petoro takmičara gledaćemo u četvrtom krugu PINKOVIH ZVEZDA! VIDEO

Petoro takmičara iz baraža prošli su u sledeći krug. Još deset takmičara zauzelo je svoje mesto u sledećem krugu Pinkovih zvezda! Fenomenalni takmičari borili su za svoje mesto.

Direktno u dalje takmičanje plasirali su se: Tanja Avramović, Boban Radojević, Ilija Davidović, Tijana Cogoljević i Stefan Cvetković.

U baražnom delu emisije takmičili su se: Marija Mitić i Milica Mitić sa pesmom - Pitaju me u mom kraju, prošla Milica Mitić. Takmičari >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Nikola Samardžić i Nikola Nikolić pevali su pesmu - Jeremija, izborio se Nikola Samardžić. Pesmu - Maruška pevali su Žarko Stanojević i Goran Mladenović, trijunfovao je Žarko Stanojević. Lejla Zahirović prošla je u sledeći krug boreći se sa  Jelenom Vukojević u pesmi - Oko moje sanjivo. Stefan Vujović i Dušan Kostrešević pevali su pesmu - Ružica si bila, prošao Stefan. Miodrag Trailović i Haris Šehović takmičili su se pesmom - Petak na subotu i prošao Haris.
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezde

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.