Pogledajte drugu epizodu Pinkovih zvezda

Izvor: Tracara.com, 21.Sep.2014, 01:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte drugu epizodu Pinkovih zvezda

Druga epizoda Pinkovih zvezda emitovana je u subotu od 21 čas, a i ovoga puta, stručni žiri imao je težak zadatak – odabrati kandidate koji ne idu dalje.  U narednu rundu prošli su sledeći kandidati: Maja Milošević, Boris Gospojević, Milica Mima Todorović, Jovana Obradović, Marko Vasković, Mirza Suljić, Semir Džanković , Mirjana Pavlović, Uroš Stefanović i Stefan Denić. Ko je vaš favorit, a ko vam je bio najbolji u sinoćnjoj epizodi?

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

PINKOVE ZVEZDE: Maja, Milica i Semir oduševili žiri! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 21.Sep.2014

U "Pinkovom" studiju u Šimanovcima predstavilo se 20 kandidata, a njih desetoro je prošlo dalje..Večeras na televiziji “Pink” prikazana je najnovija emisija takmičenja “Pinkove zvezde“, gde su novi kandidati pokazali svoj muzički talenat. U narednu rundu prošli su sledeći kandidati: Maja...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.