Pinkove zvezde: Takmičari raspametili žiri, Ceca dobila poljupce, Zorica “skinula” Harisa! (video)

Izvor: Svet, 29.Nov.2015, 01:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pinkove zvezde: Takmičari raspametili žiri, Ceca dobila poljupce, Zorica “skinula” Harisa! (video)

Nova epizoda popularnog takmičenja “Pinkove zvezde” predstavila je nove kandidata, koji su svojim talentom pokušali da osvoje petočlani žiri, a samo najbolji od njih su prošli u dalji krug takmičenja.
I ovoga puta žiri( Ceca, Zorica, Marina, Haris i Bora) su bili na velikim mukama, kako da od talentovanih momaka i devojaka izaberu najbolje, a neki od njih su ih ostaviti bez daha.
Sam početak  “Pinkovih >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << zvezda” najavio je neverovatno uzbudljivu emisiju, a za to su se potrudili Haris i Zorica, koji su na kratko, zamenili uloge.
Kada je Milan Kalinić predstavio Zoricu Brunclik, svoju fotelju je podigao Haris Džinović.

Očekivao sam suknju Zorice večeras, ali dobro, nema veze”, primetio je Milan, i našalio se:
Ako smem jedan savet… Uvek, ali uvek, od večeras samo brkove”!
Pošto je pozvao „Harisa“ podigla se Zorica, koja je Harisovim glasom odgovarala na pitanja.

Da čujem šta je bilo? Izvoli Milane“ rekla je Zorica. „Nikada lepše niste izgledali“, primetio je Milan. „Nikada muževnije“, dodala je Zorica.
width="640" height="360" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">

Luka Maraš – Kasno je za tugu
Odlično, na svoj način, vrlo energično. Tvoja boja, tvoji ukrasi. Možda si na kraju samo malo preuranio, ali nema veze, ponela te je matrica i to nikakva nije greška. Sve u svemu, totalno si različit od mene, i to je super. A pevaš odlično, rekao je Haris. Imali smo dosta situacija gde takmičari pokušavaju da imitiraju Harisa, Šabana, ili prosto bude prevelik zalogaj, ali što reče Haris. TI si to izveo na svoj način, toliko lepo, toplo, prijatno za slušanje. Fenomenalno, ali zaista jako lepo i kulturno pevaš, rekla je Ceca. Rekao bih, da se žiri ne uvredi, večeras je jedno od tvojih najlepših izdanja, primetio je Milan, ali mu je ostatak žirija zamerio na gramatičkoj grešci.

Slavko Đokić Ovamo Cigani
Znaš šta. Lepo si ti to uradio, čuje se da znaš da pevaš, imaš dobar glas, ali si mi nekako više hvatao na snagu, jačinu, nego na emociju. Bio si onako, malo hladnjikav. To je moja primedba, primetila je Marina. Dobra je primedba, ali dečko zna odlično da peva, opravdao je Slavka, Haris. Kao što smo i čuli, zaista imaš moćan vokal koji treba uobličiti i ukrotiti. To će neko, kada budeš snimao, producent srediti. Hoću da ti kažem da ti fale finese da upotpuniš talenat i glaščinu koju imaš, i malo emocije da uneseš, dodala je Ceca.

Stanimir Cakić – Pukni Zoro

Samo da vidim taj osmeh, ti nas kažnjavaš, treba da budeš srećan. Svi smo na tvojoj strani, pokušavala je da umanji tremu kod Stanimira, Ceca. Imaš 16, ali boju glasa imaš kao da imaš 116. Imaš taj neki triler koji je fenomenalan, dodala je ona. I mnogo si bolji nego u prethodnoj emisiji… drastično bolji. Šta li će biti kada prođeš dalje, tek ćemo čuti taj raskošni talenat, nastavila je ona. Vidi mili, ti si stvarno imao mudro odabrao pesmu koja je skrojena za tvoju boju glasa, za tvoj dijapazon. Sve je potaman, leglo ti k’o pijanom šamar, zaključila je Zorica.
Marko Novović – Milo Moje

Marko je došao obučen u majicu gde su karikirani članovi žirija i Milan. “Ja moram da vidim tu majicu, dođi kod mene! Dođi ja tebe da zagrlim, srećno!” poručila mu je Ceca. On je Zorici poklonio jednu majicu, s obzirom da se ona nije našla na njoj. Ona je poželela da izreže Milanov lik sa majice, jer joj , kako je rekla, nije simpatičan.
width="640" height="360" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">

Marko bio si sjajan, rekao je Bora. Zaboravimo ove male nepreciznosti, ali ovi mladi ljudi nas stavljaju u situaciju koja se zove nebrano grožđe, ali verujte mi, ovo je jedna ujednačena grupa vrlo talentovanih pevača, primetio je Bora. Marko, da li si se ti šalio kada si napisao da sam ja najstrožiji član žirija? Upitala je Ceca. Bila je to Markova šala. Sviđa mi se izbor pesme. Tozovac šmekerski peva pesmu, a ti si nas večeras zaveo pesmom, dodala je ona.
Zajednička pesma ove grupe je “Žene vole oficire”. Direktno dalje idu Stanimir Cakić i Luka Maraš. U finalnom obračunu su se našli Marko Novović i Slavko Đokić.
Milana Dautovska – Kako da se pomirim sa tim
Bravo, kratak je bio Haris. Jednom su pitali, kada je Dejan Savićević igrao u MIlanu, pitali su trenera Fabija Kapela šta misli o svakom igraču. Kada je došao Dejan Savićević na red, on je rekao “Genije!”, tako i ja tebi kažem – bravo, objasnio je on. Šta da kažem sem takođe bravo. Jedno iskusno pevanje, stabilno pevanje, prelepa boja, prelepi triler. Sve na svom mestu, od vizuelnog do vokalnog, bravo! Da si se upakovala jesi, svaka čast, pohvalila je Ceca. Sjajno pevanje, složio se Bora.

Maja Đurić – Lola
Ništa, kuku mene crna moja. Šta uradi, šta napravi od nas. Eto ja toliko, pa ko je shvatio, taj je razumeo, rekla je Zorica. Nije bilo dobro. Nema šta. I falš i neprecizna u refrenu, pa je ostala bez daha. Ne znam šta ti se dogodilo, objasnila je Marina. Jedino što ti je bilo dobro je scenski nastup, ostalo nije, dodao je Bora. Maja je tokom komentara zaplakala.

Suzana Knežević – Ako Poludim
Suzani je danas rođendan! Milan je rešio da joj otpeva rođendansku pesmu, a žiri mu je pomogao u tome. Kakav paketić, bomba! Rođena si za scenu, sve ostalo se da nadomestiti, ako nešto negde fali. Mada, pravo da ti kažem, kada te čovek vidi, ne fali ti ništa, rekla je Ceca. Njena samouverenost na sceni se vidi. To treba, za nekog ko želi da se bavi javnim poslom, ne sme da se stidi, da bude tremaroš, a večeras si baš cica maca, dodala je ona. Prva reč koju sam napisao je bila “super”. Sve o tebi najbolje, hvalio ju je i Bora. Pa MIco, ja ne znam da li ima boljeg poklona od svih ovih reči koje smo ti rekli. I ja se pridružujem, i ti si stvarno dobila najveći rođendanski poklon, dodala je Zorica.
width="640" height="360" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">

Ivana Rašić – Počnimo ljubav ispočetka
Boru je zanimalo čija je ovo verzija pesme. Male Lene Stamenković, odgovorila je Ivana. Savršen tango, sjajno si otpevala, odlično si se ponašala na sceni. Odlično, savršeno, rekao je Bora. Ovde piše da sam ti ja najstrožiji član žirija. Ne bih rekao da jesam, ali nema veze. Ovo je bio jedan fantastičan, kabaretski, nastup, ali ne takmičarski, rekao je Haris.

Zajednička pesma je “Šta je to u tvojim venama”. Direktno dalje iz ove grupe idu: Suzana Knežević i Milana Dautovska, dok će se u finalnom obračunu naći Maja Đurić i Ivana Rašić.
Dalibor Ćup – Krasiva
Stojeće ovacije Harisa i Bore. Ja ću samo da kažem da je u prošloj grupi bila jedna ženska bomba, a sada imamo jednu mušku bombu. Nemam ništa da dodam, rekla je Marina. Dušo, ti si praznik za uši, smatra Zorica. Sigurno je da si lep kao lutka, ali si praznik za moje uši, sada idem srećna kući, hvalila ga je ona. Marina i Zorica su rekle sve. Šta ja da kažem, osim bravo, šta da kažem? Zapitala se Ceca. Velika je hrabrost pevati Čolića, a ti si to uradio na najbolji mogući načIn, dodao je Bora.

Damir Brdarević – Mećava
Odlično otpevao, na svoj način, boja odlična, glas odličan, rekla je Marina. Sve smo imali priliku i da slušamo i da gledamo. Baš se vidi da si se spremio za večerašnji nastup, odlično je otpevao. Svoj si, teško je otpevati Luisa, primetila je Ceca. Iako je Damir želeo da Ceci pošalje poljubac, isprva se uplašio MIlana. “Vama ne smem poslati poljubac, radi MIlana, znate koliko je ljubomoran”, požalio se Damir, Ceci. “Slobodno”, hrabrila ga je ona. Pošto je poslao poljubac, Milan je, u šali, zamahnuo glavom ka Damiru, i dobro ga uplašio.
width="640" height="360" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">

Nikola Kitić – Gas do Daske
Haris je zamerio NIkoli jer nije završio pesmu. Zašto “Hej”? Hej nema veze. Nije ovo kritika na pevanje. Pevaš odlično, ali moraš voditi računa o ovome. Izdrži do kraja, jer je to utisak, a svaka pesma ima svoje finale koje je impresija. Na osnovu toga publiku dižeš, rekao je Haris. Ne znam, meni je to bilo solidno. U oba refrena ti je puklo grlo, to si i sam čuo. Korektno, zaključila je Zorica.

Miloš Đorđević – Svađalice moja mala
Ovo je najkompaktnija grupa do sada, primetio je Bora. Ja bih voleo videti svakog od nas ovde, pevače koji su već napravili velike karijere i samog MArinka da otpeva ovako tačno pesmu koja je nabijena tekstom, koja je zahtevna melodijski, koja traži sve te trilere, i da sve to ti odradiš kako treba, ja mislim da ne bi niko od nas to odradio. U studiju da, da režemo na komade, ali ovako odjednom, nema šanse, oduševljeno je rekao Haris.

Zorica je promovisala svoju novu pesmu “Beleg”.
frameborder="0" allowfullscreen>

Finalni Obračun: Slavko Djokić i Marko Novović – Ko se s nama druži – Dalje ide Marko Novović. Zatim, Maja Đurić i Ivana Rašić – Lijte Kiše – Dalje ide Ivana Rašić. I na kraju Nikola Kitić i Miloš Djordjević – Što mi noći nemaju svanuća – Dalje ide Miloš Đorđević
width="640" height="360" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">

Pogledaj vesti o: Pinkove zvezde

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

PINKOVE ZVEZDE Ovacije žirija za Danijela Ćupa

Izvor: Blic, 29.Nov.2015

Već je sam početak emisije najavio neverovatno uzbudljivo veče, a osim sjajnih kandidata, emisiju je i obeležilo gostovanje Zorice Brunclik, koja je ove subote odmenila Miroslava Ilića na mestu žirija...Prvi koji je otvorio takmičenje je Luka Maraš koji je pevao "Kasno je za tugu"...- Odlično,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.