Pinkove zvezde: Oni su oduševili žiri i prošli u sledeći krug!

Izvor: Svet plus, 23.Okt.2016, 01:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pinkove zvezde: Oni su oduševili žiri i prošli u sledeći krug!

Završena je još jedna emisija šoua Pinkove zvezde u novoj, trećoj sezoni, a novih deset kandidata uspelo je da obezbedi prolaz u drugi krug.

Nažalost, od njih petoro smo večeras morali da se oprostimo, ali ćemo ih možda videti u narednim godinama. I večerašnja  emisija u novoj sezoni Pinkovih zvezda pokazala je da će ovo biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << još jedna teška godina za žiri, ali i da će sukobi u mišljenjima biti aktuelni i u ovoj sezoni. Večeras smo videli 15 kandidata, od kojih je njih 9  dobilo svih pet glasova, dokk se njih šest borilo u baražu. Nakon acapella izvođenja numera odlučeno je koji kandidat se vraća u takmičenje, te su se u naredni krug direktno plasirali: Ana Zeković, Aleksa Rabrenović, Anastazija Mitrović, Nemanja Kostić, Aleksandar Popović, Ivan Nika, Sofija Obradović. Indira Beriša, Adam Labunski i Tanja Čukić.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.