Pinkove zvezde: Marko Stolić emotivnim nastupom oduševio - Ti si SUPERMEN!

Izvor: Svet plus, 23.Apr.2017, 00:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pinkove zvezde: Marko Stolić emotivnim nastupom oduševio - Ti si SUPERMEN!

U večerašnjoj emisiji Pinkove zvezde, Marko Stolić svojim savršenim vokalom uspeo je da raspameti petočlani žiri, a od Dragane je dobio i nadimak da je Supermen.

Izvođenjem pesme Saše Matića "Kad tonem", Marko je i ovoga puta probudio neverovatne emocije kod ženskog dela žirija Pinkovih zvezda, koji su samo imali reči hvale za ovog talentovanog momka.  "Kod tebe je izašlo sve što je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << trebalo. I emocija i interpretacija i drama i osmeh i sve skupa to je bilo odlično", pohvalila je Zorica Marka. Dragana ga je Marka nazvala Supermenom. Dok je Dara i ovoga puta bila veoma ponosna na svog kolegu.

Zbog veoma jake grupe koju su pored Marka činili Ismail Delija i Emir Brunčević nastao je pravi haos. Zorica Brunclik bila je veoma besna, jer smatra da sva trojica treba da idu dalje, te je odbila da glasa, a njenu odluku podržala je i Dragana Mirković.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.