Pinkove zvezde: Kandidat posvađao Cecu i Marinu!

Izvor: Story, 27.Okt.2014, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pinkove zvezde: Kandidat posvađao Cecu i Marinu!

Nikola Petković, učesnik takmičenja Pinkove zvezde, uneo razdor među dugogodišnje prijateljice.

Ceca Ražnatović, Foto: Promo

Sedma po redu emisija talent šoua Pinkove Zvezde iznedrila je deset novih pevačkih nada, iako je situacija tokom šoua bila poprilično >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << napeta. Naime, mladom pevaču Nikoli Petkoviću pored prolaza u sledeći krug takmičenja, pošlo je za rukom i da posvađa dugogodišnje prijateljice i saradnice Marinu Tucaković i Svetlanu Ražnatović. Marina nije dala Nikoli svoj glas što je izazvalo revolt kod Cece, pa je pevačica veoma burno reagovala.

Ja ne znam šta je sa vama večeras - rekla je Ceca povišenim tonom obraćajući se Marini i Miroslavu.

Marina joj nije ostala dužna, pa je odgovorila u svom maniru.

Ipak, odluka koju su zajednički doneli na kraju, po mišljenju mnogih, bila je i više nego pravična.

Ima tu mnogo talentovanih pevača, i verujem da će mnogi od njih izgraditi sjajne karijere. Logično je i to da se nekada ne slažem sa svojim kolegama, ostalim članovima žirija, ali na kraju smo ipak složni oko izbora kandidata koji idu dalje - rekla je Ceca.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.