Pinkove zvezde: Dragana doživela rođendansko iznenađenje, a onda i poklon produkcije koji je ove takmičare odveo u treći krug! (video)

Izvor: Svet, 22.Jan.2017, 01:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pinkove zvezde: Dragana doživela rođendansko iznenađenje, a onda i poklon produkcije koji je ove takmičare odveo u treći krug! (video)

Takmičari “Pinkovih zvezda” i dalje odmeravaju snage u drugom krugu, pa je tako bilo i ove subote.
Dara Bubamara se, konačno, vratila u svoju crvenu fotelji i pridružila se Maji Nikolić, Dragani Mirković, Zorici Brunlik i Šabanu Šauliću.
Dragana Mirković u večerašnjoj emisiji doživela je rođendansko iznenađenje, a zatim je od produkcije, kao poklon, tražila >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << da umesto jednog, dva takmičara prođu nakon baraža – što je i dobila.

Koja su to dva takmičara, kao i ko sve sve večeras predstavio, pogledajte u nastavku.
* Kaja Mijatović – Tamo gde si ti – Zorica Brunclik – 5
Nakon što je završila svoj nastup, Zorica je zamolila Kaju da zajedno sa žirijem i publikom otpevaju refren pesme “Tamo gde si ti”. Brunclikova je primetila da je publika dobro pevala sa takmičarkom i žirijem i zapitala se da li su to potencijalni kandidati za takmičenje sledeće sezone.
“Mico, baš si me oraspoložila. Želim da me nešto uradi. Pa bolje da me ti uradiš nego bilo šta drugo”, rekla je Zorica i poželela Kaji sreću u sledećem krugu.
Dara je priznala da joj ovaj nastup i nije bio za peticu zbog načina na koje je krajeve ova takmičarka otpevala, a ova članica žirija je za svoj komentar dobila podršku Šabana Šaulića.
“Ja ću zaboraviti ove krajeve jer si uzela pevača koga je teško pevati. Bravo”, rekla je Maja, a Zorica dodala:
“Moj savet, ne ispuštaj pevača i ne menjaj ga!”

* Ivan Nika – Viđaš li mi staru ljubav – Šaban Šaulić – 5
“Prešao si preko nas bagerom”, rekla je Zorica oduševljena ovom intepretacijom, a Šaban mu je zamerio zbog dikcije.
“Oskrnaviš tog druga koga treba da poštuješ”, ukazao je Šaban na deo u pesmi koji takmičar nije pravilno otpevao.
“Ti si naš Džo Bagerista. Razvalio si, desetka”, rekla je Maja.

* Marko Petrušević – Noći u Sibiru – Saša Matić – 5
Marko je sin komičara Branislava Petruševića, poznatijeg kao Petrući.
“Ja moram da kažem. Ja razmišljam da li je skrivena kamera ili smo mi dobili tri petice odjednom. Pa sve očekujem da ćete nam postaviti nekog kandidata, koji je ono zubar, poslastičar, pa baletan, a vi sve bolji i bolji. Ja ne mogu da verujem. Ova emisija je fenomenalna. Prvo da ti kažem ljubim te u tatu jer mi je bio najverniji saborac i najveća legenda koju poznajem. Bio je sa mnom u rijalitiju i čuvao me je kao malo vode na dlanu i uzeo je krevet pored mene. Zasmejavao me je 24 sata. Tvoj Petrući je pevao sa mnom. Svaka njemu čast”, hvalila je Maja i poznatog oca i sina koji je u takmičenju.
Dragana je sigurna da će Marko postati zvezda i primetila je harizmu koju on ima, a Maja je dodala da je spremna da ovom takmičaru za džabe otpeva prateće vokale na kompletnom albumu.
“A posle te ja preuzimam”, dodala je Dragana.
“Ja znam kako Petrući peva. On i Kemiš mrtva trka. Oni su za fajront božanstveni”, našalila se Zorica.
“Nema veze ko ti je otac. Ti stvarno dobro pevaš i jako dobro izgledaš”, rekla je Dara, koja se prva podigla i koja je otkrila da nije znala da je Marku Petrući tata.
Šaban je primetio da je Marko lepši od svog oca.

* Jovana Vukčević – Još danas – Aleksandra Radović – 5
Još jedna petica večeras. Šaban se podigao na samom kraju pesme, a Milan Kalinić se našalio sa da je on “zezator stari”.
“Mi jesmo raspoloženi, ali očigledno to kvalitetno pevanje nas još više diže, a da lošije pevaju, već bi naše raspoloženje malo splasnulo”, odgovorila je Dragana Milanu koji je upitao žiri o čemu se radi kada su večeras sve petice.
“A ti si pop zvezda! Kraj priče i ne moram ništa više da pričam”, rekla je Dragana.
Maja Nikolić je skrenula pažnju Šabanu da ne priziva šestu i sedmu stolicu u žiriju i dala do znanja da ne želi da se Aleksandra Radović vrati u žiri.

* Sanja Savić – Zabranjeni grad – Ceca – 5
Maja je primetila da je takmičarka imala greške na početku ali je to pripisala tremi.
“Malo se opusti. Mnogo si ukočena”, rekla je Dara Sanji.
Žiri je bio iznenađen da ova takmičarka ima samo 15 godina.

* Ismail Delija – Šta on to ima – Šerif Konjević – 5
Zorica je prepoznala takmičara i Dragani je dobacila da je reč o momku koji je iz “Pinkovih zvezdica” došao u “Pinkove zvezde”.
“Odakle ti taj glas? Odakle to izlazi?”, upitala je Dara Ismaila kada je čula da on ima 14 godina.

*Radoje Rajo Simonović – Vino točim, a vino ne pijem – Miroslav Ilić – 4
Prva četvorka večeras, jer Šaban jedini nije dao glas.
“Ima istu frizuru kao ti, pa što si taki neki?”, pitala je Zorica Šabana i našalila se na njegov račun tako.
Kralj narodne muzike je zamerio zbog toga što prvi deo pesme nije zvučao kako treba i napomenuo je da je i pod utiskom zbog prethodnog takmičara.
Dara je Radoju rekla da izgleda kao da je iz Holivuda došao.

* Renato Zahirović – Sve mi tvoje nedostaje – Đani – 3
Ovog puta trojka.
Šaban i Dara nisu glasali za ovog takmičara. Dara smatra da Renato nije baš dobro pevao, a i Šaban je rekao da je bilo nešto između i da je trojka odgovaraću ocena.

* Sandra Spremić – Nevaljala – Ceca – 3
“Riba je do bola!”, rekla je Zorica kolegama u žiriju, ali je sandra dobila svega tri glasa, jer ponovo Šaban i Dara nisu glasali.
“Loše si otpevala. Stvarno si imala loše krajeve, falširala si, ali dobro eto, imaš svakako baraž pa ćeš se potruditi. Stvarno izaberi neku lakšu pesmu. Ne znam šta da ti kažem, ali stvarno izgledaš ludilo”,  rekla je Dara.

Usledile su iznenađenja i čestitke Dragani Mirković zbog njenog rođendana jer je na snimanju ove emisije napunila 49. godina.

* Vladan Grujić – Ja hoću sad – Ritam srca – 5
“Svi smo uživali”, rekla je Dragana.
Maja je otkrila da ima problem zbog toga što joj bubica ulazi u lokne, pa je pogledala u Daru zbog toga što njena koleginica sada ima nadimak Bubica.
“Već gledam, izvinite na izrazu, da me Dara napi*i sa one strane jer ne zna da li sam nju pomenula ili ovu pravu bubicu”, napomenula je Maja.

* Danilo Đinović – Tražiću ljubav novu – Tozovac – 5
Takmičar se zahvalio Zorici jer je prošli put bio njen glas za spas.
“A sada je glas za uživanciju”, istakla je Zorica.

* Milica Marinković – Ljubav fatalna – Ceca – 3
Zorica i Šaban nisu glasali.
Kralj narodne muzike veruje da je scenski nastup dobar s obzirom na reakcije publike, ali smatra da takmičarka mora malo više da vežba i pevanje.

* Marko Stolić – Ne znam ja da muški poginem – Saša Matić – 5
Šaban je prokomentarisao da dečko vredi za svih pet glasova jer dobro peva i dobro intonira i zbog toga što ima lepu boju glasa.
“Sve je to kako je Bog rekao”, rekao je Šaban.

* Nikola Stanišić – Ne mogu bez tebe ja – Adil – 5
Jedna od prethodnih takmičari je ostavila karmin na mikrofonu, pa je zbog mikrofona, taj karmin završio i na usnama Stanišića.
Milan je celu situaciju učinio još smešnijom zbog toga što je taj karmin potom razmazao Nikoli kako bi mu cele usne bile jednako namazane.

* Emil Fetahović – Lipe cvatu – Bijelo dugme – 5
Još jedna petica večeras.
Dara je primetila harizmu ovog takmičara i istakla je da je bolje pevao prošli put nego večeras. Zorica je navela da je ovo jedan od takmičara kojeg želi što duže sa sluša tokom ove sezone “Pinkovih zvezda”.

* Ermin Bajrić – Imam ljubav – Peđa Medenica – 5
“Šta je ovo? Ovo nije normalno! Ovo je skrivena kamera. Fenomenalni pevači”, bila je začuđena Maja zbog silnih petica u večerašnjoj emisiji.

* Kenan Mehaj – Donesi – Leksington bend – 4
Ovog puta Šaban nije glasao.
Zorica je rekla takmičaru da mu veruje sve što je otpevao, a Dragana je prijatno iznenađena što ovaj takmičar uvek bira one pesme koje ona jako voli.

* Žarko Stanojević – Neke ptice nikad ne polete – 5
Još jedna petica za večeras.
Članovi žirija su pohvalili i glas i izgled ovog takmičara.


* Andrijana Radonić – Totalna anestezija – Aleksandra Prijović – 4

Ovog puta je izostao glas Zorice Brunclik, koja je pojasnila da je njen peh bilo to što je došla iza pevača koji je bio apsolutno savršen.

* Bogdan Keković – Da si tu – Aco Pejović – 3
Maja i Šaban nisu glasali, a Maja smatra da možda nije imao sreće što je večeras bio u emisiji sa jakim kandidatima.
Zorici je krivo što je ovaj takmičar bio toliko loš sada.

* Anastazija Gavran – Moj je život moja pesma – Aleksandra, Maja, Nina i Karolina – 3
Šaban i Zorica nisu glasali.

Radoje Simonović i Andrijana Radonjić su prošli nakon baraža.
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.