Pinkove zvezde: Dragana Mirković je novi član žirija!

Izvor: Svet plus, 27.Jun.2016, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pinkove zvezde: Dragana Mirković je novi član žirija!

Finale Pinkovih zvezda je sutra, a produkcija već sprema početak treće sezone ovog takmičenja. Spekuliše se da će novi član žirija biti Dragana Mirković.

Dragana je prošle nedelje potpisala ugovor u kojem se obavezala da žirira tokom cele naredne sezone. Do sada su kao potencijalni članovi žirija pominjane trudna Seka Aleksić i iskusna Zorica Brunclik, ali te informacije jos nisu zvanično potvrđene, piše Alo.rs.

Zbog velike gledanosi ovog >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << muzičkog takmičenja, Dragana Mirković je odlučila da dve pesme sa novog albuma, koji izlazi u septembru, promoviše upravo u Pinkovim zvezdama. Ranije je najavljeno da će i Ceca Raznatović imati TV premijeru pesama sa novog albuma, koji je izašao pre nekoliko dana i već potukao sve rekorde.

U finalnoj večeri Pinkovih zvezda nastupice 12 preostalih takmičara. Oni će se boriti za titulu druge Pinkove zvezde i preuzeti tron od maestralnog Ivana Kurtića, koji će u finalnoj noći predstaviti jednu od numera sa albuma prvenca.

Pobednik Pinkovih zvezda dobiće kompletnu medijsku i diskografsku promociju. Produkcija zadržava pravo i da stane iza nekog od finalista ili polufinalista koji se procenjuju kao buduće zvezde, kao sto je prethodne godine bio slučaj sa Gabrijelom Pejčev.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.