Pinkove zvezde: Dragana Mirković ima ogromnu podršku publike! VIDEO

Izvor: Svet plus, 27.Sep.2016, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pinkove zvezde: Dragana Mirković ima ogromnu podršku publike! VIDEO

Dragana Mirković jedna je od novih članova žirija muzičkog takmičenja Pinkove zvezde, koje je ušlo u svoju treću sezonu, a snimanje novih emisija uveliko je počelo. Publika u studiju je glasnija nego ikada, a čini se da najveću podršku ima upravo Dragana.

Iako je ranije odbijala da bude u žiriju u takmičenjima ovakvog tipa, Dragana je priznala da nije mogla ove godine da odbije čelnike Pink >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << televizije, koji su se potrudili da sve što rade bude u skladu sa njenim rasporedom. Osim što ima njihovu podršku, pevačica ima i veliku podršku publike, što se i pokazalo na drugom danu snimanja Pinkovih zvezda, kada je voditelj Milan Kalinić prozvao njeno ime, a to možete videti i u ovom videu.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.