PLJUJU SE GODINAMA PUTEM MEDIJA NECETE VEROVATI STA JE DARA SADA REKLA O SASICU

Izvor: medio.rs, 29.Mar.2017, 22:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PLJUJU SE GODINAMA PUTEM MEDIJA NECETE VEROVATI STA JE DARA SADA REKLA O SASICU

Folk pevačica Dara Bubamara, poznata je po svom oštrom jeziku, ali ovog puta je sve iznenadila izjavom o kolegi Željku šašiću.

Dobro je poznato da se ovo dvoje kolega putem medija prepucavaju godinama, te su zbog toga svi očekivali žestoke svađe u "Pinkovim zvezdama" kada se on pojavio kao gostujući član žirija. Ipak, do većih svađa nije došlo, a Dara je u "Premijeri" vrlo blago kometarisala Šašića, što je veoma iznenadilo gledaoce.

- Samo sam >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << mu rekla da je nekada bio dobar dečko, a onda je krenuo zadnjih pet godina da me proziva. Pitala sam ga zašto je to radio kada sam ga gotivila. Onda se on meni izvinio. Verovatno će to biti prikazano kao da smo se raspravljali. Nismo, u principu. Što ne znači da nećemo ubuduće. Moram da kažem da sada uživam u "Pinkovim zvezdama" - istakla je Bubamara u "Pinkovoj" emisiji.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.