PINKOVE ZVEZDE: Vanredna emisija u sredu, drugi krug od subote!

Izvor: Svet plus, 26.Jan.2015, 00:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PINKOVE ZVEZDE: Vanredna emisija u sredu, drugi krug od subote!

U subotu je završen prvi krug takmičenja za PINKOVE ZVEZDE, ali će u sredu u 21h u vanrednoj emisiji šansu dobiti još 20 takmičara. Tada će se održati specijalni baraž u kojem će učestvovati 32 najbolje četvorke po izboru članova žirija i produkcije, koje nisu uspele da se plasiraju u dalje takmičenje.
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezde

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

U sredu vanredne Pinkove zvezde! Od subote počinje drugi krug!

Izvor: Svet, 26.Jan.2015

U subotu je završen prvi krug takmičenja za Pinkove zvezde, ali će u sredu 28. januara, u 21h u vanrednoj emisiji šansu dobiti još 20 takmičara!. Tada će se održati specijalni baraž u kojem će učestvovati 32 najbolje četvorke, po izboru članova žirija i produkcije, koje nisu uspele da se...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.