PINKOVE ZVEZDE Kad Mite rasplače Cecu: Toše je pevao kao ti

Izvor: Blic, 28.Jun.2016, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PINKOVE ZVEZDE Kad Mite rasplače Cecu: Toše je pevao kao ti

Večeras će se za titulu najbolje Pinkove zvezde takmičiti 12 kandidata: Anja Tomić, Eldin Alibašić, Magdalena Vračić, Enis Todić, Suzana Knežević, Janko Ristanović, Dijana Hazirović, Marko Šabanović, Ivana Keković, Mite Stoilkov, Jelena Đurić i Adam Labunski.

Prva je nastupila Anja Tomić sa pesmom "Gubim tlo pod nogama" Nataše >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Bekvalac i oduševila je žiri.

Ceca je kazala:

- Mala je bombonica, prava džepna venera! Sjajna je bila.

Sa njom su se složili i ostali članovi žirija, a Miroslav Ilić je iskoristio priliku da otkrije da je nedavno operisao herniju, odnosno kilu.

Eldin Albašić je oduševio žiri, a sledeća nastupa Magdalena Vračić sa pesmom Vidovdan. Ona je rasplakala ceo studio.

Enis Todić se predstavio pesmom "Sve moje zore", Tropiko benda.

Ceca mu je poželela pobedu, Haris je poručio da je on najviše napredovao i predvideo mu najveću karijeru, a Miroslav Ilić je favorizovao Enisa kao svog omiljenog kandidata.

Suzana Knežević je otpevala pesmu "Kao da me nema", a od treme se rasplakala.

Janko Ristanović razvalio je sa pesmom "Kap po kap", Divljih jagoda. Žiri nije imao zamerke.

Dijana Hazirović se predstavila pesmom "Zlatiborske zore", Ane Bekute. Ona je oduševila svojom interpretacijom.

MIte Stoilkov otpevao je "Zajdi, zajdi", a njegova izvedba duboko je pogodila sve u studiju. Ceca je uživala, a pustila je i suzu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.