PINKOVE ZVEZDE: Dalje je prošlo ovih 10 kandidata!

Izvor: Kurir, 20.Dec.2014, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PINKOVE ZVEZDE: Dalje je prošlo ovih 10 kandidata!

Žiri je dao sve od sebe da donese pravu odluku ko ima pravu šansu da postane prava Pinkova zvezda

Svi pevački talenti Srbije, ali i regiona takmiče se u najpopularnijem šou programu Pinkove zvezde.

U naredni krug takmičenja prošlo je ovih 10 kandidata: Petko, Aleksa, Marija, Katarina, Tatjana, Aleksandar, Stiven, Vanja, Miloš Đorđević i Aleksandra Dimitrijević.

Dvoje >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << takmičara koje je žiri predložio za baražnu emisiju su: Slavko Milovanović i Aca Milosavljević

Kao i u prethodnim emisijama i ovoga puta se za prolazak u naredni krug borilo 20 kandidata od kojih će samo njih 10 imati priliku za naredni stepenik u takmičenju.

Žiri se potrudio da bude objektivan, ali je kao i u svim prethodnim emisijama bilo razlike u mišljenjima, pa i poneka svađa.

Željko Joksimović zauzeo je Borino mesto, i kao i Ceca, Hari, Marina i Miroslav odlučivali su o mladim talentima i dali im šansu za napredak.

Tok emisije:

00.27 Baraž je počeo:

Direktno dalje su prošli: Petko, Aleksa, Marija, Katarina, Tatjana, Aleksandar, Stiven i Vanja

Za preostala dva mesta se bore: Nikola, Tatjana, Aleksandar, Miloš, Ljubiša, Elmin, Kristina, Slavko, Đorđe, Aca , Ajdar i Aleksandra.

00.10 Poslednja nastupa Aleksandra Dimitrijević

Prvi izbor je Cecina pesma "Pustite me da ga vidim"Aleksandra je već tokom prve pesme dobila svih pet. Oduševila je sve članove žirija.

"Možemo li završiti takmičenje da ne peva uopšte drugu pesmu? Mene ne zanima ništa. Ona je toliko dobro otpevala na svoj način ovu pesmu, tako dobro, jako, tačno, ekspresivno... to je strašno!"

Aleksandra je želela da kaže Ceci par reci. "Svetlana je definitivno moj život! Verujte! Imam dokaz na leđima!" Ona je potom pokazala par stihova koje je komponovala Marina, a izvela Ceca: "Zadržaću pravo da ti prevedem ime na sve svetske jezike i da na svakom od njih znači ljubav".

Aleksandra takođe ima tetovažu ispod ključne kosti koja glasi: "Samo Bog može da mi sudi!"

Druga pesma je "Da budeš jednako dobar". Željko se spustio! Publika u studiju i Milan su u šoku! Željko je imao šta da kaže publici: "Kada vičete ua, dođite sedite ovde, pa radite" Haris je stao u Željkovu odbranu. Željko misli da je prva pesma bila odlična, i smatra da je Aleksandra dozvolila da je slava prve pesme ponese u drugu pesmu i snizilo kvalitet iste.

"Ja da sam bio u publici, ja bih takođe vikao UA!", rekao je Milan Željku. "Ja sam iznenađena Željkovim spuštanjem fotelje! Još sam i reagovala!", rekla je Ceca. Mi ovde imamo pravilo da ako kandidat dobije pet za jednu pesmu, ide dalje sa pet. Ceca smatra da Aleksandra fenomenalno peva i da treba da ide dalje!

Kandidatkinja ipak ide u baraž.

00.04 Pretposlednji peva Ajdar Bakterović

"Imati pa nemati" je prva pesma...Željko je primetio da svi takmičari večeras lice. "Ja kao da sam slušala Sinana Sakića da peva pesmu Džeja", rekla je Marina. "On peva tako sjajno te trilere. Peva malo rinforcato, malo nazalno peva. Ali tako fantastično da upravo ta energija dolazi do izražaja."

"Ta lipotemija se oseća. Za mene je to bilo sjajno." Miroslav je ustao sa svoje stolice i šetao okolo, dok je Haris izlagao svoje utiske.

Druga pesma je "Misliću na tebe". Svi članovi žirija i publika u studiju su ubeđivali Miroslava. On nije želeo da da svoj glas Ajdaru. "Ja se izvinjavam mojim kolegama. Na momente je bilo veoma, veoma prijemčivo, ali ja ne mogu da se slozim sa njih cetvoro. To nije za mene svih pet. Nemoj da se ljutis" Marina, Haris i Ceca su odgovorili sa: "Petica!"

Željko se složio sa Miroslavom. Ceca je bila šokirana ovim saznanjem. "Generacio, ne govori to molim te. Ne slažeš se sa Miroslavom. Falilo ti je malo vazduha. Cini mi se da ti je falilo vazduha."

Kandidat je dobio 4 glasa i ide u baraž...

23.44 Osamnaesti po redu Vanja Lakatoš

"Šadrvani" je prva pesma."ODLIČAN!", uzviknula je Marina. "Želim da čujem drugu pesmu za sada", rekla je Ceca. Marina je dobacila: "Da uzimao i u drugoj pesmi"

Za drugu pesmu je izarao "Branim". Miroslav se podigao na nagovor Marine. "Ja ne podležem često nagovorima, ali nagovori me Marina. Toliko me je gađala bombonama, da nisam imao kud da se dignem. Sve petice koje smo imali večeras su vrlo tanke petice", rekao je Miroslav. "Meni je on odličan, stvarno odličan. Prosto mi i ova druga pesma nekako brzo prošla. Sve sam očekivala da ćeš još da pevaš", ushićeno je govorila Marina. Haris se, na čuđenje Miroslava, prihvatio njegovo mišljenje.

Kandidat je dobio svih 5 glasova.

23.35 Sedamnaesti nastupa Stiven Ibić

Njegov prvi izbor je pesma "Anđeoska vrata". U poslednjem trenutku, Haris je dao svoj glas, peti po redu. Milanu se čini da niko pitkije nije otpevao Šabana od Stivena. Ceca je dodala: "Čuje se, dečko odlično peva, zna da peva, bez greške." Harisa je podigao ukras, koji nije lagano naučiti. To je talenat smatra on. Sve se to da uobličiti. Njega je zanimalo šta će biti u drugoj pesmi.

Druga pesma je "Ljubavi", opet Željka Joksimovića.

"Šaban ti više leži, definitivno "Po meni, on je večeras ovde sigurno najbolji", oduševljeno je rekla Marina. Ceca se složila. Milana je zanimalo Miroslavovo mišljenje: "Ne bih se složio. Nije najbolji večeras, ali je među najboljima sigurno"

Haris je primetio da Stiven peva sa dosta emocije, ali će morati da poradi ako bude želeo da peva obe vrste muzike. Ceca je zamerila Milanu jer ju nije upitao za mišljenje. Ona se, iz protesta, spustila.

Kandidat je dobio svih 5 glasova.

23.26 Pod brojem 16 nastupa Aleksandar Trajković

"Ovamo cigani" je prva pesma sa kojom nastupa kandidat. "Odlično, energija sve u redu, kaze Marina. Sve super, odlično", složio se žiri.

Duga pesma je "Zauvek tvoj" Tropiko benda. Haris se podigao u poslednjem trenutku. Gledao je da se niko ne spusti, jer je svestan da je ovih svih pet slaba. Haris je čak četiri puta zamolio Miroslava da ga pusti da kaže svoj stav povodom toga. Iako je imao par grešaka, sve su to elementi koji se mogu popraviti", smatra Haris. Pošto je Miroslav konstantno prekidao Harisovo izgledanje", Haris je spustio svoju stolicu.

Na Milanovo pitanje: "Ja ne znam kako vi gostujete jedan drugom na koncertu?!". Odgovor je stigao ekspresno: "Fino gostujemo. nije to problem. Ja pevam, njega nema. Čim se on pojavi, ja odem. Šta je tu sporno?", objasnio je Haris.

Kandidat je dobio 4 glasa i ide u baraž.

23.18 Petnaesti kandidat je Aca Milosavljević

Prva pesma je Marinkova "Skitnica". "Sve u redu, jedva čekam da čujem drugu pesmu. Dečko je toliko pozitivan i meni se dopada kako peva." Haris je primetio odlične ukrase: "Ima odlične ukrase te. Ja sam se podigao na dva ukrasa. Ovi ukrasi se ne mogu naučiti, tako da to vuče tvoj talenat koji imaš."

Druga pesma je "Nije svejedno". Mislim da je četvorka bila skroz ok, pristojna jedna ocena. Miroslav je za svaki slučaj držao ruku na crvenom, ako bi se Željko podigao. Marina misli da je Aca mogao da dođe do svih pet, jer peva komercijalno, zadravo, sjajno. Klimava petica je mogla biti", složio se Haris.

Kandidat je dobila 4 glasa.

23.10 Četrnaesti nastupa Đorđe Jovanović

Prva pesma mu je "Hoću da ostarim s tobom" "Ovo je trebalo biti nekako, na tvoj način otpevano, ali dosta je to bilo tanko", rekao je Haris. "Da ima nekih elemenata pevačkih, to ima sigurno. Ovo nije teška pesma, ali mogao si bolje otpevati. Eto, daćemo ti šansu da otpevaš tu drugu pesmu i eventualno sa tom pesmom da ideš dalje, možda podigneš i Čika Dedu Miroslava" završio je Haris. Ceca je odlučno rekla: "Ja znam zašto sam podigla stolicu Milane. Ja mislim da ti imaš jako lepih ukrasa dok pevaš. Izgledaš kao rok end rol pevac, a pevas narodnjake!" Zeljko je dodao: "Ličiš malo na Džibonija."

"Brod u boci" je drugi izbor...Željko se predomislio i spustio svoju stolicu. Intonacija je bila problem, i boja Kemala Montena kroz nos. On je uveren da je tri glasa sasvim dovoljno. Miroslavu nije bilo jasno zasto su u jednom trenutku bile cetiri stolice. "Ja se ne slazem. Ja se apsolutno ne slazem. MIslim da on super peva. I drugacije, i slatko peva i toplo i lepi su mu trileri. Ja sam uzivala kako si otpevao drugu pesmu. Mislim da si odlican materijal, i boricu se u barazu da prodjes, a ti nemoj da me obrukas, nego otpevaj dobro!" Harisu se takođe svidelo "jer je drugačije".

Kandidat je dobio 3 glasa.

23.04 Trinaesta peva Tatjana Šarac

"Pričaj mi pričaj" je prva pesma... Marina je dala svoj glas u poslednjem trenutku. "Punim glasom peva dete, ali je ornamentika malo nesigurna, ima tu elemenata za obradu".

Za zabavnu kompoziciju je izabrala Ninu Badrić "Kao da me nema tu"."Napadnuta i pesma i scena i voditelj”, uzviknuo je MIlan. "Ja se posle prve ne bi ni u ludilu digao, ali ova druga zaslužuje. Ova druga da!", rekao je Miroslav. "Vidi se. Po meni može petica!", dodala je Marina. Složio se i Haris. Sve se to da popraviti. Naći ćeš ti neko usmerenje. Neko će to uobličiti kako treba. Marina je ubeđena da Tatjana nije pokazala sve što ume! Željko je primetio da Tatjana veruje u to što peva, te su članovi žirija na talasu toga otišli gore!

I ova kandidatkinja je dobila 5 glasova.

22.54 Dvanaesta kandidatkinja je Katarina Živković

Prvu peva Sekinu pesmu "Poslednji let". Katarina je, u štiklama, bila znatno viša od Milana. "Četiri stolice imamo. samo je ostao još Miroslav. Ali nemoj da se opustaš. Ova jedna stolica je teška kao ove četiri. Veruj mi, neće ti biti nimalo lako." Ceca bi želela da čuje drugu pesmu jer veruje da Katarini više leži pop muzika. Marina je primetila da se konačno pojavila takmičarka koja "napada" pesmu na pravi način.

"Bol do ludila" je drugi izbor. Kada je videla svih pet, Katarina je želela da zagrli Milana. Milana je ovo oduševio i pristao je. Haris je u tom trenutku spustio, pa potom ponovo podigao svoju stolicu. "Ja bi molio da se ima malo ozbiljnosti. Molim te bez zagrljaja. Ovo je ipak jedna ozbiljna emisija. Molim te, ponasaj se. Ja sam spustio stolicu da ne gledam ljubljenje na sceni. Uozbilji se pa će i stolice biti ozbiljne" Željko je stao u Milanovu odbranu: "Nije on tražio, tražila je ona".

"E hvala ti Željko. I ne samo sada Željko, nego u 90 odsto slučajeva kandidati požele da me zagrle, da mi stisnu ruku", rekao je Milan. Željko je potom dodao "Vas dvoje ste u  fazonu tek sam te upoznao, a već mi nedostaješ". "Da, baš tako", rekao je Milan. Haris je potom, ponovo, spustio svoju stolicu, uz komentar: "Pet glasova je dobila, ne mogu da ih gledam". Milan je ponovo pokušao da objasni: "Šta ljubomora napravi od čoveka. A tako je divan čovek bio,", rekao je on. "Kada mi ovako jedna simpatična i slatka devojka kaže, prva rečenica kada dođe na scenu kaze "Milane, jel mogu da te zagrlim?", ja treba da kazem: "Izvini, gleda nas Haris Džinović, on je gori od mog tate"?!" Haris je bio uporan: "Pripremao si ti teren za to". Miroslav je ponovo pokušavao da rastumači kako se koristi elektronska cigareta, da bi, tokom Harisovog komentarisanja ushićeno uzviknuo: "Radi!" Potom je ocenio cigaru komentarom: "Nije loše!"

Kandidatkinja je dobila 5 glasova i ide dalje direktno.

22.32 Slavko Milovanović peva jedanaesti po redu.

"Laže mjesec" je prvi izbor. Haris je svoj glas dao kako bi Slavku dao podršku i malo snage. "Gde bi mi bio kraj da se nisam podigao na ovu pesmu!" rekao je Miroslav. Ceca je želela da čuje drugu pesmu.

Pesma drugog člana žirija je njegov drugi izbor "Mišel".  Trebalo je da napadne ovu drugu pesmu, smatra Marina. Zato mu i nije dala svoj glas. Zeljko se složio sa Marinom. Haris smatra da je Slavko trebalo da dobije svih pet za drugu pesmu, jer je pevao na svoj način i potpuno drugačije. Čak je ubacio svoje pevačke elemente u interpretaciju. Miroslav se slaže sa Marinom da nije za svih pet. Željko smatra da je ova interpretacija bila odlicna. Imao si svoju interpretaciju i to zapravo odvaja prosečne pevače od onih koji su nešto.

Milan je resio da ispuni želju Kristini, da se na specifičan način zahvali Ceci jer joj je pružila drugu sansu. Ona je zamolila Milana da poljubi Cecu. Milan je, bez oklevanja, ispunio Kristininu zelju! "Sećate se da je devojka koja je pevala pre, Kristina. Da je dobila od Cece slamčicu spasa i zamolila me je još jednom da poljubim Cecu. Ja sam obećao da ću to i uraditi." Kako je MIlan prilazio stolicama, Ceca je svoju stolicu podigla, ali je dovitljivi Milan dosao na ideju da stane na postolje Harisove stolice i popne se na Cecin nivo. Iako mu je Ceca mahnula uz reci "pa-pa", MIlan se nije dao lako prevariti. "Sta pa-pa, sta pa-pa? Aaaa, gde ces Svetle, uhvacena si! 'Odi ovamo.", rekao je Milan.

"Ja kada krenem da poljubim devojku, ja devojku i poljubim!" srecno je konstatovao Milan. "Ti si zaboravio da ja imam punoletnog sina, naći ćete on", zapretila je Ceca. "A ti si zaboravila da sam mnogo dobar s tvojim sinom", uzvratio je Milan. "Pokvariću vam ja taj odnos", rekla je Ceca.

Kandidat je dobio 4 glasa.

22.20 Deseta peva Kristina Antić

"Vazduh koji dišem" je otpevala i dobila 0 glasova. Pošto je Milan pozvao žiri, upitao ih je... "Jel moguce da ste svi ostali dole?" Marina je objasnila da nije bilo ni blizu dovoljnog da podigne stolice. Milana je zanimalo sta Željko misli o prvoj "nuli" koju je doživeo.

"Ako je nesto jednoglasno, onda je to jasno" Ceca je pozelela da cuje nesto uzivo od Kristine na kratko. Ona je izabrala pesmu "Poželela", Indire Radić koju je otpevala bez muzičke pratnje. Ovo izvođenje je bilo dovoljno da ubedi žiri da Kristina zaslužuje bar da prođe u baraž. Jednoglasno je žiri odlučio da čuje drugu pesmu.

Druga pesma je "Zagrli". Miroslav je jedini spustio svoju stolicu. Komentara posle izvođenja, nije bilo.

22.14 Deveta kandidatkinja je Marija Janković

Ona peva pesmu "Strah od ljubavi". Milan je čestitao Mariji na izboru pesme. "Jedna od omiljenih", rekao je on. Miroslav ne veruje da će Marija uspeti da podigne preostale stolice u drugoj pesmi. Marina je reagovala na ovu "prozivku", pa je odmah podigla svoju stolicu. U tom trenutku je Miroslav krenuo ka crvenom dugmetu, ali su ga sprečili ostali članovi žirija, koji su ga ubedili da sačeka drugu pesmu.

Druga pesma je hit Nine Badrić "Dodiri od stakla". Haris se podigao u poslednjem trenutku aplaudirajuci Mariji. "Digao bih se ja mnogo ranije, nego sam uzivao u pesmi. Ovo je do sada, za mene najbolja interpretacija u ovoj emisiji, i to naravno ova, ne ona prethodna. Ova je bila fantastična, zato što imaš sjajnu dinamiku pevanja, tačno zakočiš tamo gde treba. Ne produžiš, oboriš vokal, daš snagu, daš forte jedan. Možda mali "fortisimo", i jedan krešendo je bio mnogo jak" Željko se ubacio: "Diminuendo je bio fantastičan" Miroslav je rešio da zaključi raspravu: "Curice, pusti ti njih šta oni pričaju. Ti si sjajan pevač, svaka tebi čast! Doviđenja!"

Kandidatkinja je dobila svih 5 glasova.

22.06 Osmi kandidat je Elmin Škrijelj, on dolazi iz Prilepa u Makedoniji

On peva "Zajdi, zajdi" Miroslav je prvi upitan za komentar. "Ja sam slušao mnogo bolje interpretatore ove pesme, ali osećam tu, što ti kažeš, makedonsku toplinu u ovoj pesmi". Miroslav je primetio, u kratkoj biografiji, da Elmin studira kriminologiju. On je spomenuo Adila Makustovića, koji je takođe završio ovaj fakultet. Marina je želela da čuje drugu pesmu. Haris je svoj glas dao zbog par ukrasa koji odgovaraju pesmi. Sasvim korektno, s obzirom da je pesma prezahtevna.

Druga pesma je na redu "Dođeš mi u san". Ceca je primetila da Elmin nije izabrao adekvatne pesme, jer smatra da on zna da peva. "Mislim da nije za peticu. Ne znam šta misle moje kolege, ali nije za svih pet", rekla je ona. "Nemoj lično da shvatiš. Ovo je prosto kako mi volimo da razmišljamo", poručio mu je Zeljko. Haris je primetio da je Elmin izveo obe pesme na isti način, za pet stolica nije sigurno. Miroslav je rekao: "Moram da priznam da je dlaka falila da spustim stolicu" Marina je upala: "Ah, nismo ni sumnjali..."

Kandidat je dobio 4 glasa.

21.58 Sedmi kandidat je Aleksa Savić

Aleksa peva trenutno jedan od najvećih hitova "Pukni zoro". Pevao je u horu Čarolija. Marinu je podigao refren. Plemenita, lepa boja, dodao je Željko. Ne moraš da juriš trilere. I kada ravno pevaš, pevaš super", zaključio je Željko.

"Samo moja" pesma Željka Vasića je drugi izbor. Haris je priznao da se podigao na nagovor Cece. "Samo zato! Zato što meni fali niz elemenata ovde za peticu. Nije to glas koji je čvrst. Nije to glas koji teče, koji je ubedljiv za pet stolica. Dobro peva, nema tu šta, ali za pet stolica..." Ceca je rekla: "Vidi, toliko mi je drago sto sam uspela da podignem Harisa, dečko! Molila sam ga jer smatram da odlično pevaš, toplo pevaš, mlad si, imaš emociju u glasu. Jednostavno, svaka fraza na svom mestu, Ja sam uživala, zaista!"

Aleksa je dobio svih 5 glasova i prošao direktno dalje.

21.50 Šesti peva Ljubiša Stojanović

"Ostao sam sam" je prvi izbor. Ljubiša je imao nezadovoljan izraz lica po završetku prve pesme. Imao je tri glasa žirija, te je žiri odmah zatražio drugu pesmu.

Sledeća pesma je Borina "Gde si u ovom glupom hotelu". "Prva pesma potpuno ravna, bez ijednog ukrasa, meni nije bila ni za jednu stolicu. Druga pesma se vidi da inkliniraš ka jednom rokerskom... Ovo ti više leži, jer druga pesma ne zahteva dosta ukrasa. Može se pevati ravno, a da izgleda lepo."

Miroslav je primetio da Ljubiša moze dobiti čak i tanku peticu. Marina je primetila lepu boju glasa, ima energiju, i smatra da su mu sasvim dovoljne četiri stolice. I Ceca je primetila samoupouzdanje i da mu druga pesma više lezi.

Ljubiša je dobio 4 glasa.

21.39 Peti kandidat je Miloš Đorđević

"Žal" je prva pesma. Lagano do svih pet, prokomentarisao je Milan. "Nisi za svih pet", rekao je Željko. "Ono sto me nervira je naglašavanje suglasnika. Pevaj kao što pričaš. Dakle, nisi za pet ali na dobrom si putu" Ceca, sa druge strane, misli da je Miloš odličan! Ona je čak i dovikivala Željku da se podigne. Harisu sve deluje ok, samo čuje sitan glas. Očigledno vlada ukrasima, i sve je to ok, ali je glas sitan. Marini se takođe dopalo.

"Jedina" je druga pesma po izboru kandidata. Miroslav je spustio svoju stolicu. Željko se složio sa Miroslavom, i dodao da mu narodna muzika više leži. "Zabavna muzika ti više leži, samo da izbaciš narodne ukrase iz zabavne muzike. Ta boja je ta trendi boja glasa, nazalno pevanje i začudio sam se kada si u narodnoj pesmi pevao tom bojom. A u ovoj pop muzici je ta boja, to trendi pevanje u modi, tako da tu ne vidim ništa sporno." Što se mene tiče, ti si trebao dobiti svih pet, rekla je Ceca.

Miroslav je takmičaru dobacio Negro bombonu. Kandidat je dobio 4 glasa i ide u baraž.

21.31 Četvrta kandidatkinja je Aleksandra Vidaković

Za prvu pesmu je izabrala "Tri čaše" Milice Todorović. Dva glasa do poslednjeg trenutka. Kada je Milan već uveliko zakoračio na scenu, Haris je odlučio da Aleksandri pruži drugu šansu. Na Milanov zahtev da objasni dizanje stolice u poslednjem trenutku, Haris je bio odlučan: "Čista radoznalost. Da vidimo šta je to. Čista radoznalost. Pevanje je bilo onako, dosta ispod nekog proseka. Ali, mozda je to samo u ovoj branši. Možda je narodna pesma mnogo bolja, pa da vidimo da joj damo drugu šansu, da vidimo šta je to". Milanu je bilo čudno da Miroslav prvi da svoj glas. On je pohvalio svoje "saradnike" sa njegove leve strane, koji su mu sugerisali da pritisne zeleno dugme.

Pesma Ane Nikolić "Đavo" je drugi izbor. Pevanje jedva i za tri stolice, a kamoli za četiri ili pet, poručila joj je Marina. Željko je primetio da Aleksandra peva "impostirano, na pola glasa, kao da peva na solfeđu". Željko je siguran da, ukoliko bude radila, sigurno ce uspeti da to promeni. Ceca se složila sa Željkom i misli da Aleksandra zaslužuje da prodje dalje.

Kandidatkinja je dobila 3 glasa i ide u baraž.

21.23 Treći kandidat je Petko Pavlović

"Janičar" je prva pesma. Željko je jako zadovoljan Petkovom interpretacijom. Nije se primetila trema. "Odlična ornamentika, da kažemo ukrasi u pevanju. Stabilna intonacija. Emocija vrlo prisutna. Želim sve najbolje u daljem", poručio mu je Željko. "Pogrešio bi da se nisi pojavio", dodala je Marina jer je Petko u biografiji naglasio da je bio u dilemi da li da se pojavi ili ne. "Ti imaš jedan ukras gde smo se nas troje zgledali odmah, koji se ne uci. Znaci to su ukrasi koji su prepoznatljivi kod već pečenog pevača, tako da je meni jako čudno kada kažeš da se ne baviš pevanjem". Milan nije propustio šansu da se pohvali kako se i on rodio sa tim ukrasom.

"Odiseja" je druga pesma. Po prvi put večeras! Miroslav je ponovo čekao poslednje taktove pesme. Kako je rekao, za dlaku je falilo da se podigne već kod prve pesme, ali je rešio da sačeka i čuje sledeću. Željko mu je ponovo preporučio da se prepusti pesmi. Haris je dodao: "Mislim da tu ima malo više lipotimije, šta ja znam..." Miroslav je bio brz da reaguje: "Ne, ne, ne, ja mislim da je ekspresija pre u pitanju!" Haris je nastavio: "Mislim da je ovde više stvar jedne imperativne, parafrastične, determinante, tako da.. objasniću kasnije šta to znači!" Ovo je nateralo ostale članove žirija da spuste svoje stolice.

Petko je dobio svih 5 glasova i ide direktno dalje.

21.16 Druga nastupa Tatjana Zdravković.

"Zagrli me ti" Goce Stojićević je prvi izbor. Tatjana je prilikom prvog izvođenja pesme dobila 3 stolice. "Korektno, ali je malo treme bilo prisutno. Slobodno malo opuštenosti, a biće bolje već u sledećoj pesmi. Ceca je dodala: "Samo malo više energije, opusti se i napadni malo pesmu. Da se to čuje. Mislim da imaš šta da pokažeš. Čekamo te u drugoj pesmi!"

Za drugu pesmu je izabrala "Malo mi za sriću triba". Marina jedina nije dala svoj glas. "Sta god da je falilo, nije me podigla. Lepo je to bilo, ali ju je u drugoj pesmi sama pesma pobedila. Očekivala sam da će to biti još lepše. Za #svihpet po meni sigurno nije" Harisu se vise dopala druga pesma od prve. Mislio je da ce biti izrazajnija, cvrsca i jaca u drugoj pesmi, ali je ostalo to za onako dobru cetvorku! Miroslav je očekivao da Tatjana posluša Cecin savet i "napadne" pesmu, što se nije desilo.

Kandidatkinja je dobila 4 glasa.

21.08 Prvi kandidat je Nikola Ristanović, ima 30 godina i dolazi iz Loznice.

"Još te nesto čini izuzetnom" je prva pesma koju peva. Marini se svideo Nikolin nastup. Čeka drugu pesmu. Miroslav je dodao: "Pa pravi izbor pesme" Ovo je izazvalo "spontani" kašalj kod Harisa. "Nije, ozbiljno. Imam problem sa laringsom", branio se Haris. "Imaš one Negro bombone pored, pa probaj njih", poručio mu je Miroslav. On je NIkoli poručio da se opusti u drugoj pesmi jer je trema primetna. Haris je dopunio Miroslava rečima: "Sine moj, zlato moje. Ja mislim da ćeš u drugoj pesmi pokazati ono što znaš"

"Ti živiš u oblacima mala" je druga pesma. Ceca i Željko se nisu podigli. "Mislim da mu više leži folk muzika. U drugoj pesmi je imao malo više narodnjačkih trilera. Mislim da treba dečko da prođe, da se potrudi u baražu i da se bori". Željka nije očarao. Mešavina trilera je bila presudna da mu ne da svoj glas. Preporučio mu je da "energetski" poradi na glasu i biće mnogo bolje! I Marina mu je zamerila mešanje narodnjackih trilera u drugoj pesmi. Haris je zamerio i na manjku energije u drugoj pesmi.

Milan je primetio da se MIroslav jos uvek muci sa paljenjem elektronske cigarete. Žiri je posumnjao da je kompanija koja ih proizvodi postala sponzor MIroslavu.Kandidat je dobio 3 glasa i ide u baraž.

http://www.youtube.com/watch?v=KDc8iDzJBJQ

21.02 Milan je rekao da Bora ima manjih zdravstvenih problema i da on večeras i u sledećih nekoliko emisija neće biti prisutan, ali da su oni odlučili da mu nađu dostojnu zamenu.

"Bora, Bora", Željko je inicirao da sceo studio skandira Čorbino ime. "Ovo je za mene u malo nezgodnom trenutku što se tiče karijere, putovanja, studija, itd, ali ćemo se potruditi da Borino ime dostojno zamenimo", obratio se Željko publici i dodao da ćemo se svi lepo zabaviti.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.