Ovacije i aplauz čitavog studija PINKOVIH ZVEZDA za Tijanu Avramović! VIDEO

Izvor: Svet plus, 06.Maj.2015, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovacije i aplauz čitavog studija PINKOVIH ZVEZDA za Tijanu Avramović! VIDEO

Neverovatno veče u muzičkoj emisiji Pinkove zvezde! Na sceni ružičaste televizije izašla je još jedna fenomenalna ženska četvorka! Kao i uvek, i sada su odlučile nijanse u Tijaninu korist!

Tijana Avramović nastupila je sa pesmom - Ne dam na tebe. ''Bravo! Bravo!'' Uz uzvike i aplauz žiri je bio oduševljen. ''Dete koji ti je vrag''. zapitao se Miroslav. ''Iako je jako mlada, ima dinamiku u pevanju, ima emociju, što nije baš svojstveno za nekog ko ima tako malo >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << godina, i to je preduslov da postaneš veliki izvođač. Glasčinu već imaš, to su sve moje kolege konstatovale'', rekla je Ceca. ''Impresivna je ta čvrstina, intonativna, koju ti izdržavaš i tačno gde treba uđeš na kraju sa vibratom, a nema distonacije'', rekao je Haris, koji joj je čestitao.

Večerašnje takmičenje Pinkovih zvezda završeno je za Aleksandru Đerić, dok će se Sara Reljić i Sonja Gavrilović boriti u baražu za svoje mesto u četvrtom krugu!
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezde

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Pinkove zvezde: Nadežda Biljić fascinirala žiri svojim nastupom! VIDEO

Izvor: Svet plus, 06.Maj.2015

Večerašnju baražnu emisiju Pinkovih zvezda zatvorile su četiri  pelepe dame. Još jednom, nijanse su odlučile. Mnogi takmičari su svoju šansu da se ipak nađu u četvrtom krugu pametno iskoristili...Nadežda Biljić pevala je pesmu - Ostavljena. ''Ona je odlična pevačica, samo joj nije bio...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.