ONESVESTIO SE ZBOG ĐANIJA! Na samom startu Pinkovih Zvezda - SPEKTAKL! A kada se umešala Dara...

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Mar.2017, 23:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ONESVESTIO SE ZBOG ĐANIJA! Na samom startu Pinkovih Zvezda - SPEKTAKL! A kada se umešala Dara...

Šou!

Večerašnja emisija Pinkovih zveuda počela je duhovitim opaskama Milana Kalinića, a na račun novog člana žirija Radiše Trajkovića Đanija.

Milan je objasnio je da sledeće subote počinje četvrti krug "Pinkovih zvezda" i da će žiri verovatno biti na još većim mukama nego do sada jer su kandidati iz emisije u emisiju sve bolji.

A post shared by Djani Radiša Trajković (@official.djani) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << on Dec 28, 2016 at 5:02am PST

- Evo pade neko u nesvest, zbog Đanija. Ali zgodan muškarac je Đani, zgodan - rekao je Milan Kalinić.

- Dari se izgleda svidelo kad sam joj recitovao "Zeleno, volim te, zeleno", ali što sam recitovao, recitovao sam - rekao je Milan Kalinić.

- Znaš kako, mi smo kao muž i žena, tučemo se pa se volimo, pa se svađamo. Tako je to u životu - odgovorila mu je Dara Bubamara.

ODMAH NAKON RAZVODA?! Žika će pobesneti! Ovaj Dajanin potez ŠOKIRAO je sve!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.