Novi članovi žirija i surove svađe u Pinkovim zvezdama: Zorica se izdrala na Maju!Dara ih gađala! VIDEO

Izvor: Svet plus, 26.Apr.2017, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi članovi žirija i surove svađe u Pinkovim zvezdama: Zorica se izdrala na Maju!Dara ih gađala! VIDEO

Pinkove zvezde, popularno muzičko takmičenje, ulazi u peti krug takmičenja, sa izmenjenim sastavom žirija, ali i novim surovim svađama.

Peti krug Pinkovih zvezda obeležio je dolazak novih članova žirija. Damir Handanović privremeno je zauzeo stolicu Šabana Šaulića, dok se proslavljeni muzičar Miroljub Aranđelović Kemiš našao na mestu Dragane Mirković, koja zbog pritvatnih obaveza odsustvuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << nekoliko emisija. Dolazak muža Zorice Brunclik u Pinkove zvezde naveo je Maju Nikolić da svoje otrovne strelice, pored legendarne pevačice narodne muzike, pošalje i u pravcu Kemiša. - Ja ne mogu protiv bračnog para - odmah je krenula Maja u napad, a onda je svojom opaskom pokušala da naruši Zoričin i Kemišev odnos. - Ja sam mislila da Kemiš misli da si ti lepa - provocirala je temperametna Nišlijka, a novi član žirija nije mogao da veruje šta sluša. - Sram te bilo! - odbrusio je Kemiš Maji. Ipak, ni Zorica nije mogla da se suzdrži, pa je pred svima poručila pop pevačici da je ostavi na miru.

- Sa mene sjaši, molim te! Dosta! - izdrala se Zorica, što je sve u studiju ostavilo u čudu.

Iako se trudila da ovoj raspravi ne pridaje značaj, Dara Bubamara nije mogla da ostane nema zbog prizora kojem je prisustvovala, pa je besno poručila kolegama da prekinu sa svađom. - Da li vi mislite da ste tako bitni?! Dosta više, stvarno! - besnela je Dara i gađala Maju.

Kako se sve na kraju završilo pogledajte u subotu od 21 čas na televiziji Pink u novoj emisiji spektakularnog muzičkog šou programa Pinkove zvezde.
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zorica Brunclik poručila Maji Nikolić: S*ks sa Kemišom će ti biti odličan (VIDEO)

Izvor: Tracara.com, 27.Apr.2017, 13:56

(foto: Screenshot) Kako se u ulozi člana žirija Pinkovih zvezda Zorici Brunclik našao i suprug Miroljub Aranđelović Kemiš, Maja Nikolić je konstatovala da će joj sada biti teže da izađe na kraj sa pevačicom prepoznatljivom po pink boji kose. Međutim, nakon opaske da Kemiš ne misli...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.