Novi SCANDAL! otkriva: Edita iz grupe Ministarke u suzama zbog majke!

Izvor: Scandal.rs, 30.Jun.2015, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi SCANDAL! otkriva: Edita iz grupe Ministarke u suzama zbog majke!

Samo u najnovijem broju najtiražnijeg i najčitanijeg tabloida SCANDAL! donosimo vam informacije o Editi Aradinović i njenoj sestri Indy koje danima plaču zbog operacije na koju mora njihova majka. Šta se dešava u porodici Aradinović i kako rešavaju probleme, pročitajte samo u najnovijem broju tabloida SCANDAL!

Takođe, saznajte koji je član žirija Pinkovih Zvezda napravio scenu u kladionici na Voždovcu, kao i kako se takmičari rijalitija >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Parovi još više vređaju nakon finala! Sve to i još mnogo toga možete pročitati samo u najnovijem broju najčitanijeg i najtiražnijeg tabloida SCANDAL! koji je u prodaji na svim kioscima! A šta vas još očekuje u novom broju nedeljnika SCANDAL! pročitajte OVDE!


Pogledaj vesti o: Pinkove zvezde

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.