NAJVEĆA PROMENA U PINKOVIM ZVEZDAMA! Zbog novih pravila takmičare čeka PAKAO!

Izvor: Telegraf.rs, 29.Mar.2017, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJVEĆA PROMENA U PINKOVIM ZVEZDAMA! Zbog novih pravila takmičare čeka PAKAO!

Četvrti krug "Pinkovih zvezda", koji počinje u subotu, 1. aprila, nosi sa sobom nova pravila takmičenja, a talentovane kandidate sada čekaju prave muke! I ne, nije prvoaprilska šala.

Nakon prvog predstavljanja kandidata, u kojem će žiri izabrati najbolje i time ih direktno poslati u peti krug takmičenja, preostala dva takmičara očekuje pravi pakao! Osim toga, na mestu Zorice Brunclik sada će sedeti Željko Šašić.

Foto: Telegraf

Da pojasnimo...
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << />
U prvoj esmisiji četvrtog kruga predstaviće se šest grupa od po tri takmičara, koji će pevati na matricu, a potom će biti u rukama žirija. Oni sa najviše glasova direktno idu u peti krug, a preostala dva takmičara moraće na velikoj sceni uz pratnju benda da otpevaju pesmu koju im žiri bude dodelio. 

Foto: Youtube/RTV Pink Official

Budući da ovo pravilo do sada nije uvođeno u "Pinkove zvezde", ostaje da vidimo kako će se takmičari snaći na ovakvom terenu! Podsećamo, nova epizoda takmičenja na programu je u subotu od 21 čas na televiziji Pink.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Pinkove zvezde,   Prvoaprilske šale

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠOKANTNE PROMENE U PINKOVIM ZVEZDAMA: Evo ko je sad u ŽIRIJU, a NOVA PRAVILA će biti PAKLENA!

Izvor: Kurir, 29.Mar.2017

...Pored toga, kandidate očekuju nova pravila U prvoj emisiji četvrtog kruga, predstavice se šest grupa po tri takmičara..Tokom prvog predatavljanja pevaće na matricu, a nakon toga, žiri će glasati Kandidat da najviše bodova direktno prolazi u peti krug takmičenja, dok će preostala dva na velikoj...

Nastavak na Kurir...

Šokantne promene u Pinkovim zvezdama: Nova pravila i ljuti protivnik Dare Bubamare! VIDEO

Izvor: Svet plus, 30.Mar.2017, 09:52

Ove subote u takmičenju Pinkove zvezde počinje četvrti krug, a pored novih pravila došlo je i do ponovnih promena u žiriju...Naime, poslednje dve emisije u Pinkovim zvezdama imali smo priliku da na mestu Zorice Brunclik gledamo Đanija, ali kako bi produkcija zakuvala stvar, ove subote novi član...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.