Mia Borisavljević o voditeljskom poslu: Došlo je vreme kada se osporavaju nečiji kvaliteti ako je lep

Izvor: Svet, 01.Okt.2016, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mia Borisavljević o voditeljskom poslu: Došlo je vreme kada se osporavaju nečiji kvaliteti ako je lep

Mia Borisavljević je u emisiji Magazin In govorila o početku voditeljske karijere.
“Bolje je biti lep nego ružan, ali došlo je vreme kada se osporavaju nečiji kvaliteti ako je lep”, prokomentarisala je Mia, a zatim se osvrnula na voditeljsku ulogu koja joj je pripala u trećoj sezoni najgledanijeg muzičkog takmičenja ”Pinkove zvezde”.
“Kada su me ljudi iz produkcije pozvali, rekli su mi da je bitno da budem Mia Borisavljević. Dobila sam zadatak da najviše >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << vremena provedem u bekstejdžu sa roditeljima kandidata i sa samim kandidatima. Mislim da je to još teže nego da si samo na sceni jer komunicirati sa ljudima koji su pod stresom je veoma teško”, rekla je Mia.
Pevačica ovog puta nije prokomentarisala to da je produkciji ovog takmičenja bila drugi izbor i da je posao prvo bio ponuđen Staniji Dobrojević.
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezde

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Mia Borisavljević o voditeljskom poslu: Došlo je vreme kada se osporavaju nečiji kvaliteti ako je lep

Izvor: Scandal.rs, 01.Okt.2016

Mia Borisavljević je u emisiji Magazin In govorila o početku voditeljske karijere...“Bolje je biti lep nego ružan, ali došlo je vreme kada se osporavaju nečiji kvaliteti ako je lep”, prokomentarisala je Mia, a zatim se osvrnula na voditeljsku ulogu koja joj je pripala u trećoj sezoni najgledanijeg...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.