Marko Novović u Pinkovim zvezdama raspametio žiri: Ceca ga zagrlila! VIDEO

Izvor: Svet plus, 28.Nov.2015, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marko Novović u Pinkovim zvezdama raspametio žiri: Ceca ga zagrlila! VIDEO

Marko Novović ponovo je učesnik Pinkovih zvezda, a ovog puta došao je sa majcom na kojoj su karikirani članovi žirija.

Marko Novović u Pinkovim zvezdama pevao je pesmu ''Milo moje''. Marko je došao obučen u majicu gde su karikirani članovi žirija i Milan. “Ja moram da vidim tu majicu, dođi kod mene! ''Dođi ja tebe da zagrlim, srećno!” poručila mu je Ceca. ''On je Zorici poklonio >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << jednu majicu, s obzirom da se ona nije našla na njoj. Ona je poželela da izreže Milanov lik sa majice, jer joj , kako je rekla, nije simpatičan. ''Marko bio si sjajan'', rekao je Bora. ''Zaboravimo ove male nepreciznosti, ali ovi mladi ljudi nas stavljaju u situaciju koja se zove nebrano grožđe, ali verujte mi, ovo je jedna ujednačena grupa vrlo talentovanih pevača'', primetio je Bora. ''Marko, da li si se ti šalio kada si napisao da sam ja najstrožiji član žirija?'', Upitala je Ceca. Bila je to Markova šala. ''Sviđa mi se izbor pesme. Tozovac šmekerski peva pesmu, a ti si nas večeras zaveo pesmom'', dodala je ona.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Rođena za scenu! Žiri Pinkovih zvezda složan: Suzana Kneževič je pravi paketić! VIDEO

Izvor: Svet plus, 29.Nov.2015, 00:21

Suzana Knežević u Pinkovim zvezdama večeras raspametila je žiri, a oni su joj otpevali rođendansku pesmu jer je njen divan dan...Suzani je danas rođendan! Milan je rešio da joj otpeva rođendansku pesmu, a žiri mu je pomogao u tome! Ona je u Pinkovim zvezdama pevala je pesmu ''Ako poludim''....

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.