Gabrijela Pejčev raspametila gledaoce i žiri PINKOVIH ZVEZDA! VIDEO

Izvor: Svet plus, 31.Maj.2015, 00:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gabrijela Pejčev raspametila gledaoce i žiri PINKOVIH ZVEZDA! VIDEO

Rada Janevska i Gabrijela Pejčev nastupile su večeras u NOKAUT fazi fenomenalnog muzičkog rijalitija Pinkove zvezde. One su pevale pesmu  – To, Miki, to.

Prezgodna Gabrijela je pesmu posvetila Miroslavu Iliću. ''Ja volim ovu pesmu'', priznao je on, ali je primetio i par greškica. ''Moram da priznam da je kandidatkinja broj dva stvarno izazvlaa pažnju i pevanjem i izgledom, momci u mom naselju su već počeli da se interesuju i da pitaju. Rada ima veoma bogat glas. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Odlično peva i ostavila je odličan utisak na mene: Jednog momenta je malo promukla, ali nećemo da budemo cepidlake''. Bora je kod Gabrijele primetio jezičku barijeru, čuo se južnjački naglasak.

''To nije pokvarilo utisak'', objasnio je Miroslav. ''Bile ste preslatke večeras. Lepe ste, zogdne..'', dodala je Ceca. ''To je bilo korektno'', rekao je Haris u Pinkove zvezde.
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezde

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Pinkove zvezde: Slobodan Radanović oduševio! VIDEO

Izvor: Svet plus, 31.Maj.2015

Protekle noći u NOKAUT fazi nastupili su zajedno Vladimir Cvetković  i Slobodan Radanović i pevali pesmu – Uz Moravu vetar duva. Žiri Pinkovih zvezda bio je oduševljen njihovom izvedbom...''Što je jako bitno, dve različite interpretacije, dve različite tehnike pevanja i samo je stvar ukusa...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.