FRKA Tamara htela da bije Acinu bivsu

Izvor: medio.rs, 11.Feb.2016, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FRKA Tamara htela da bije Acinu bivsu

Informacija da će Maja Milošević, bivša devojka Ace Živanovića i Pinkova zvezda, ući u Farmu 7, razbesnela je Tamaru Đurić, koja kada je to saznala, htela je da prebije pevačicu.

Maja će definitivno ući na najpopularnije imanje u regionu 15. februara, a ovo je saznala i klaberka koja je odlučila da to spreči po svaku cenu.

Maja je tokom dana došla u zgradu Pink televizije da snimi profil za >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << Farmu 7, a na istom mestu zatekla se i Tamara koja je snimala svoju emisiju. Prema rečima prisutnih, kada je Đurićeva videla Maju, započela je razgovor sa njom, koji se pretvorio u žučnu raspravu, a malo je falilo da dođe do tuče. Prisutni su ih razdvojili ovoga puta, a sada ostaje da vidimo kako će se stvari odvijati i da li će Tamara ponovo pokušati da spreči Majin ulazak u rijalti.

Podsećanja radi, Maja je oborila žiri “Pinkovih zvezda” ne samo glasom, već i izgledom i plesom, a očigledno ni Aca nije ostao ravnodušan, što se nimalo ne dopada klaberki.
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezde

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.