Dragana Mirković progovorila o navodnom sukobu sa Zoricom Brunclik u Pinkovim zvezdama! FOTO

Izvor: Svet plus, 29.Sep.2016, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragana Mirković progovorila o navodnom sukobu sa Zoricom Brunclik u Pinkovim zvezdama! FOTO

Dragana Mirković i Zorica Brunclik nove su članice žirija takmičenja Pinkove zvezde, a nakon najave prve emisije u medijima su se pojavile spekulacije da su dve koleginice u svađi.

Pinkove zvezde počinju sa emitovanjem u subotu 1. oktobra od 21h na televiziji Pink, a već u samoj najavi podigle su veliku prašinu, zbog navodnog sukoba >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << izmeđšu Zorice Brunclik i Dragane Mirković. Kako bi sprečila širenje glasina, Dragana je odlučila da na svojoj društvenoj mreži otkrije pravu istinu i stavi tačku na razna medijska nagađanja: "Počela je nova sezona Pinkovih zvezda. Radujem se zajedno sa vama, ali postoji nešto što moram da podelim sa vama. Zorica Brunclik i ja se znamo 32 godine i bez obzira što naše interne šale možda zazvuče malo grubo, to su samo šale. Ona je neko ko me voli, jer da nije tako, ne bi volela da snimi duet sa mnom kao i ja sa njom. Nemojte da dozvolimo da nešto ovako lepo, kao što su divni pevači novih Pinkovih zvezda, bilo ko pokvari. Samo što čujeta/pročitate kao naše direktne izjave, to uzmite za sigurnu informaciju, jer biće tu još mnogo toga što je izvučeno iz konteksta. Zoko, ostaje kao i uvek, ti si nama draga", napisala je pevačica.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

FOTO SVE NAPETIJE U PINKOVIM ZVEZDAMA Brunclikova otkrila sve detalje o svađi sa Draganom Mirković

Izvor: Kurir, 30.Sep.2016, 09:06

...Naime, Zorica je Draganu provocirala pesmom Mileta Kitića "Kilo dole, kilo gore", aludirajući, navodno, na to da Mirkovićeva ima višak kilograma..Dragana nije ostala dužna pa je odgovorila da je to mnogo ne dotiče i da se uopšte ne obazire na takve komentare jer je ispunjena žena i profesionalno...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.