Osveženi pežo 508 stigao u Srbiju

Izvor: Vesti-online.com, 20.Dec.2014, 06:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osveženi "pežo 508" stigao u Srbiju

Posle premijere na sajmu automobila u Parizu, restilizovani "pežo 508" stigao je u prodajne salone u našoj zemlji.

Prilikom redizajna 508-ice, zadržani su osnovi stilski elementi spoljašnjosti. Promene u dizajnu zahvatile su masku hladnjaka koja je sada podignuta i naglašena proširenim hromiranim okvirom.

Preoblikovana je i hauba, kao i farovi >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i branik, dok je amblem marke "pežo" premešten sa poklopca motora na centralni deo prednje maske. Prednji deo vozila karakterišu novi farovi sa intergrisanim dnevnim svetla i pokazivačima pravca, kao i svetla za maglu sa LED tehnologijom.

Kada je reč o limuzinskoj verziji, zadnji kraj je dodatno naglašen redizajniranim branikom koji je više isturen u odnosu na prtjažnik nego ranije, čime se pojačava njegova zaštitna funkcija.

Zadnja svetla limuzine su takođe preoblikovana, sa tri posebno istaknuta crvena elementa.

Enterijer je osvežen novom kontrolnom tablom koja sadrži ekran od 7 inča preko koga se može pristupiti većini funkcija.

Kao rezultat toga, manji broj dugmića se nalazi na centralnom delu dok konzola integriše novu zatvorenu pregradu za skladištenje sitnica.

Što se tiče motora, "pežo 508" opremljen je benzinskim i dizel motorima posledenje generacije. U ponudi je benzinac 1.6 THP sa 115 KS, kao i dizel motori, 1.6 Hdi sa 115 KS i 2.0 Hdi sa 140 odnosno 163 KS.

Cena modela 2.0 Hdi sa 140 KS u Active paketu opreme iznosi 23.700 eura sa petogodišnjom garancijom koja inače važi za sva putnička "pežo" vozila.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.