Nagradni foto-konkurs “Najkreativnija fotografija sa Peugeot skuterom”

Izvor: Moto.rs, 02.Sep.2014, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nagradni foto-konkurs “Najkreativnija fotografija sa Peugeot skuterom”

Ovlašćeni uvoznik i prodavac Peugeot skutera za Srbiju „Alta&Verano Motors“, organizuje nagradnu igru „Najkreativnija fotografija sa Peugeot skuterom“. Time se pruža prilika da ljubitelji i vlasnici Peugeot skutera, osvoje lepe nagrade i besplatno urade kontrolni pregled.

Na konkurs se mogu slati sve interesantne fotografije koje su napravljene na Peugeot skuteru, pored njega ili čak samo sa skuterom u glavnoj ulozi. Foto-konkurs traje od 1.og do 21.og >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << septembra, a pobedničke tri fotografije će biti odabrane od strane stručnog žirija kompanije.

Sve učesnike nagradnog foto-konkursa očekuje besplatan kontrolni pregled skutera sa određenim popustima na popravke, a za prve tri najbolje fotografije na poklon se dobija kaciga, naočare i komplet brendiranog aksesoara.

Procedura slanja fotografija je jednostavna, klikom na baner na web sajtu www.peugeot-skuteri.rs ili slanjem na e-mail adresu verano@verano.co.rs. Sve fotografije će biti objavljene na sajtu uvoznika.

izvor : PR Verano Motors

foto © Verano Motors
Pogledaj vesti o: Peugeot

Nastavak na Moto.rs...






Povezane vesti

02.09.2014 ::: Nagradni foto-konkurs “Najkreativnija fotografija sa Peugeot skuterom”

Izvor: AutoMagazin, 02.Sep.2014

Ovlašćeni uvoznik i prodavac Peugeot skutera za Srbiju „Alta&Verano Motors“, organizuje nagradnu igru „Najkreativnija fotografija sa Peugeot skuterom“. Time se pruža prilika da ljubitelji i vlasnici Peugeot skutera, osvoje lepe nagrade i besplatno urade kontrolni pregled....Na konkurs se mogu...

Nastavak na AutoMagazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.