Gnjilane, zapaljen automobil srpske porodice

Izvor: KMnovine.com, 20.Okt.2014, 03:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gnjilane, zapaljen automobil srpske porodice

Porodici Nojić u Gnjilanu nepoznati napadači pokušali su da zapale automobil. Napad se dogodio u subotu uveče, kada su nepoznate osobe umotale kamen u krpu i zapaljenu je bacile u dvorište srpske porodice.
 ...
Vatra je buknula na automobilu marke "pežo 205", parkiranom ispred kuće. Prisebnošću članova porodice Nojić, vatra je ugašena i nije se proširila, saznaje RTS.

"Majka je videla vatru, >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << istrčali smo napolje i počeli da nosimo kante sa vodom kako se ne bi raširila. Zatim sam uzeo crevo i uspeo da ugasim vatru. Na svu sreću, nije velika šteta, ali je veliki stres", rekao je Srđan Nojić.
 
   
Zapaljen automobil srpske porodice u Gnjilanu    

Srđan Nojić i njegova majka Bosiljka su se 2009. godine vratili u Gnjilane iz Smederevske Palanke i od tada su izloženi neprestanim provokacijama i napadima. 

Porodica Nojić ovaj slučaj nije prijavila policiji, jer ne veruje da će biti rešen.

Istoj porodici je na istom automobilu pre mesec dana polomljeno vetrobransko staklo, a počinilac do danas nije pronađen.

I pored svih neprijatnosti koje im se dešavaju, porodica Nojić je odlučna da ne napušta Gnjilane i svoju kuću.


Izvor: RTS


   Pripremile: KM Novine

Pogledaj vesti o: Peugeot

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.