Zbog ovoga Kasiljas više nije u Real Madridu (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Nov.2015, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog ovoga Kasiljas više nije u Real Madridu (video)

Legendarni španski golman Iker Kasiljas već neko vreme ne brani na onom nivou koji ga je promovisao u jednog od najboljih golmana moderne istorije fudbala što je dokazao u duelu sa Dinamom iz Kijeva.

Mnogi su zamerili čelnicima Real Madrida što su se pre početka tekuće sezone odrekli Ikera Kasiljasa iako legenda Kraljevskog kluba više ne brani na vrhunskom nivou.

Golman Portoa večeras je napravio jedan od onih kikseva koji ukazuju na to da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << penzija lagano bliži i da se više ne može govoriti da Iker Kasiljas pruža partije dostojne imena koje je godinama gradio.

Večeras je "San Iker" loše procenio udarac prvotimca Dinama iz Kijeva pa je jednom rukom pokušao da izboksuje loptu preko prečke a onda je završila u mreži.

Ovakav potez iskusnog golmana mogao bi Porto da košta plasmana u eliminacionu fazu Lige šampiona pošto "Zmajevi" u slučaju poraza od Čelsija i pobede Dinama nad Makabijem ispadaju iz elitnog takmičenja.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.