ZAŠTO? Mladić (27) dobio 10 miliona dolara i vratio se za 2 dana na posao, njegov odgovor je sjajan

Izvor: Kurir, 04.Maj.2015, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAŠTO? Mladić (27) dobio 10 miliona dolara i vratio se za 2 dana na posao, njegov odgovor je sjajan

“Ne postoje reči kojima bih mogao da opišem koliko mi je bilo dosadno” – izjavio je Džon Karder koji je sa 27 godina zaradio dovoljno novca da može da ode u penziju

Džon Karder je sa samo 27 godina zaradio dovoljno novca da može da ode u penziju. Pokušao je, ali nije mu se baš svidelo.

Naime, on je prodao svoju kompaniju za 10 miliona dolara što mu je omogućilo bezbrižan ostatak života. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Ipak, vrlo je brzo shvatio da ‘penzionerski’ život nije baš preterano zabavan i vratio se na posao.

Thanks @richardbranson for spending a little time with Mogl team members before the keynote. #humblebillionaire pic.twitter.com/z0GeoYEItm

“Ne postoje reči kojima bih mogao da opišem koliko mi je bilo dosadno” – izjavio je Karder koji je to shvatio kada su mu se svi prijatelji nakon godišnjeg odmora vratili na posao, a on je ostao sam.

On je svoju proslavu povodom odlaska u penziju imao u Indoneziji gde je boravio neko vreme. Nakon par dana odlaženja u Internet kafiće i kupovanja novih veb stranica shvatio je da je rođen da zarađuje, a ne da leži po čitav dan na plaži.

(Daily Mail)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.