Vulin: Proverićemo svaku invalidsku penziju, ali i svaki dečji dodatak

Izvor: Kurir, 09.Sep.2014, 10:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin: Proverićemo svaku invalidsku penziju, ali i svaki dečji dodatak

BEOGRAD - Svako od 300.000 rešenja o pravu na invalidsku penziju biće provereno, a sumnje u njihovu regularnost biće razrešene, kaže Aleksandar Vulin, ministar za rad.

Biće provereno i svako rešenje za dečiji dodatak, rekao je Vulin za Novosti.

Komisija, koju čine predstavnici ministarstava za rad i zdravlje počinje da radi za desetak dana, a rezultati će biti objavljeni sredinom oktobra.

Svi oni, za koje se utvrdi da su na ovaj način oštetili >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << državni budžet, moraće da se suoče sa zakonom. Invalidske penzije više neće biti dozvoljena vrsta korupcije u Srbiji, a država neće, kako sada vlada mišljenje, biti najzgodnija za pljačku.
Pogledaj vesti o: Dečji dodatak

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.