Vulin: Padaju sve lažne penzije

Izvor: B92, 01.Okt.2014, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin: Padaju sve lažne penzije

Ministarstrvo za rad saopštiće ove nedelje rezultate kontrole dodele 320.000 invalidskih penzija, izjavio je resorni ministar Aleksandar Vulin.

Vulin je istakao da taj posao nije rađen od kraja osamdesetih godina i da će kontrola biti obavljena do poslednjeg slučaja.

"Ja bih voleo kada bi mogli da kažemo da su 320.000 invalidskih penzionera stvarno invalidski penzioneri, ali kao što je poznato neke invalidske penzije su već oduzete", rekao je ministar. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Napominjujući da se kontrola ne radi samo da bi se uštedelo, Vulin je rekao da se ona vrši "da se nikada više ne bi desilo da se invalidska penzija ili bilo koje drugo davanje države može shvatiti olako i da se to može kupiti".

Vulin je dodao da država time hoće da pokaže i da se nepoštovanje zakona ne isplati.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.