Venger priznao da se plaši penzije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Avg.2016, 06:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venger priznao da se plaši penzije

Trener fudbalera Arsenala Arsen Venger priznao je da se plaši dana kada će morati da ode u penziju.

Venger (66) će u oktobru proslaviti 20 godina otkako je postao trener Arsenala, a ugovor sa "tobdžijama" ističe mu za godinu dana.

"Fudbal je bio moj život i iskreno, plašim se tog dana. Što duže čekam biće mi teže da izgubim zavisnost (za fudbalom)", naveo je Venger u knjizi "Game Changers", preneo je Skaj Sports.

"Kada se Aleks (Ferguson) >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << povukao i kada smo igrali protiv njegovog bivšeg kluba Mančester junajteda, on me je pozvao da dođem na piće. Tada sam ga pitao da li mu nedostaje posao, a on je odgovorio: 'Ne, uopšte'. Ja to nisam mogao da razumem. To je praznina u tvom životu, pogotovo što si ceo svoj život čekao na narednu utakmicu i pokušavao da pobediš", rekao je on.

Navijači Arsenala su prethodnih sezona kritikovali Vengera jer nije mnogo ulagao u transfere, u poređenju sa velikim rivalima iz Premijer lige.

U nekoliko utakmica u prošloj sezoni navijači su tražili Vengerovu ostavku, a francuski trener ostao je štedljiv i u ovogodišnjem prelaznom roku.

Arsenal je ovog leta doveo samo jedno zvučno pojačanje, Granita Džaku iz Borusije Menhengladbah, ali bi Venger mogao da kupi još nekog igrača do kraja prelaznog roka, pošto ima mnogo problema sa povređenim igračima.

Povređeni su defanzivci Per Mertezaker i Gabrijel Paulista, pa je Venger pokušao da dovede beka Valensije Škodrana Mustafija, ali su pregovori "zapeli".

Arsenal je u prva dva kola Premijer lige osvojio bod i zauzima 13. mesto na tabeli.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.