U penziji 6 meseci, mora na doping testove

Izvor: B92, 30.Apr.2016, 08:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U penziji 6 meseci, mora na doping testove

Mnogi teniseri i teniserke često ističu da je trenutni antidoping sistem u ovom sportu pogrešan, pa čak i besmislen. Poslednji u nizu bizarnih slučajeva desio se pre nekoliko dana, kada je Svetska antidoping agencija zatražila Flaviji Peneti da se testira, iako se Italijanka povukla pre pola godine.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

BIZARNO: Morala na doping test, iako je u penziji!

Izvor: Kurir, 30.Apr.2016

...Kao jedan od razloga testiranja, Svetska antidoping agencija je navela to što je Peneta i dalje na 12 mestu na WTA listi, iako se ne takmiči više od pola godine..Peneta je na svom Tviter nalogu objavila fotografiju sa lekarskim izveštajima uz komentar:.."Ne igram već šest meseci"..Autor: Kurir...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.