Šok: Tevez u novembru ide u penziju?

Izvor: N1 televizija, 28.Sep.2016, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šok: Tevez u novembru ide u penziju?

Karlos Tevez šokorao je kako navijače Boka Juniorsa tako i sve ostale ljubitelje fudbala koji uživaju u njegovoj igri izjavom da ozbiljno razmišlja da na kraju godine okonča svoju igračku karijeru.

Ne tako davno, 2015, Tevez je oduševio sve odlukum da ne juri za parama već da se iz Juventusa vrati u Boku u kojoj je i započeo karijeru i sa kojom je osvojio Kopa Libertadores i Interkontinentalni kup 2003.

„Razmišljam da završim karijeru na kraju ove godine. >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Konačnu odluku doneću u novembru kada se završi sezona, ali kako sada sve stoji, mislim da je to to“, rekao je Tevez.

Tevez ima 32 godine a u karijeri je pored dresa Boka Juniorsa koji sada nosi drugi put, branio i boje Korintijansa, Vest Hema, Mančester junajteda, Mančester sitija i Juventusa.

Jedan od razloga za razmišljanje o penziji je i pritisak koji trpi od kada se vratio u Argentinu. Kako je i sam rekao, gde god je igrao u Evropi, pritisak je osećao samo tokom utakmice, a u svojoj domovini sa njim i leže i ustaje i ne može više da se nosi sa tim.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.