Silicon Power Blaze B30

Izvor: PCAxe.com, 20.Sep.2014, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Silicon Power Blaze B30

Dijamantna USB trojka  
Kao što smo naveli u jednom od prethodnih testova USB fleševa USB 2.0 uređaji polako odlaze u penziju, a sve pristupačniji USB 3.0 fleševi preplavljuju naše, a i druga tržišta.
Prošli put smo od kompanije Silicon Power na test dobili Blaze B20 USB fleš kapaciteta 32GB, koji je za svoju cenu imao relativno solidne performanse, ali kao i većina pristupačnih USB 3.0 fleševa brzina upisa nije bila veća od maksimalne brzine koje mogu da pruže USB 2.0 uređaji, već je iznosila oko 11MB/s.
Na test smo dobili model sa nešto većom oznakom tj. Blaze B30, koji je takođe USB 3.0 fleš, a pošto u specifikacijama nisu napomenute maksimalne brzine upisa/čitanja očekujemo da je barem brzina upisa poboljšana u odnosu na prethodno testirani Blaze B20, jer je brzina čitanja bila i više nego dovoljna.

Nastavak na PCAxe.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PCAxe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PCAxe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.