Saša Kaun u penziji, opet

Izvor: N1 televizija, 26.Jul.2016, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Kaun u penziji, opet

Drugi put u roku od godinu dana ruski košarkaš Saša Kaun je završio igračku karijeru.

Kaun je prošlog leta saopštio da se povlači, ali se ipak vratio zbog ponude iz NBA lige.

Osvojio je titulu sa Klivlend Kavalirsima iako nije igrao ni minut tokom plej-ofa, te se opet povukao.

"Počeo sam da razmišljam o povlačenju pri kraju prošle sezone. Osetio sam da me zglobovi sve više muče. Uzimajući u obzir količinu bola koju sam osećao, samo sam >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << želeo da prestane. To je nešto što me je pratilo gotovo celu karijeru. Bivalo je sve gore i gore, svake godine. Dolaskom u NBA ligu nastavilo je ubrzano da se pogoršava, pre svega zbog intenziteta mečeva, što me je i dovelo do zaključka da ne mogu više", rekao je Kaun.

Kaun je vrhunac karijere doživeo kao centar CSKA s kojim je pet puta osvajao rusku i VTB ligu, a svojevremeno je studirao na koledžu Kanzas, s kojim je osvojio NCAA ligu.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saša Kaun završio karijeru u 31. godini

Izvor: B92, 26.Jul.2016

Ruski košarkaš Saša Kaun odlučio je da završi karijeru u 31. godini...Bivši centar moskovskog CSKA, sa kojim je pet puta bio prvak Rusije i VTB lige, osvojio je prošle godine titulu sa Klivlend Kavalirsima u NBA ligi, iako u plej-ofu nije ni ulazio u igru..."Počeo sam da razmišljam o povlačenju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.