Protivnički navijači bi voleli da igram za njihov

Izvor: Akter, 30.Jul.2015, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protivnički navijači bi voleli da igram za njihov

Fudbaler Čelsija Džon Teri rekao je danas da veruje da bi navijači suprničkih klubova "voleli" da ga imaju u svom timu i dodao da ne želi da bude omražena osoba kada dođe vreme za penziju

Teri je, iako ima 34 godine, prošle sezine bio jedan od najvažnijih igrača u Čelsiju. Odigrao je svaki minut i u velikoj meri pomogao ekipi da osvoji titulu u Premijer ligi.

Ni njegova karijera, međutim, nije prošla bez kontroverzi. Njega je 2012. godine Fudbalski >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << savez Engleske optužio za vređanje igrača Kvins Park Rendžersa Antona Ferdinanda na rasnoj osnovi zbog čega je i završio reprezentativnu karijeru.

Teri je svestan da ga navijači širom sveta ne vole, ali da bi svako od njih cenio njegovu posvećenost klubu.

"Siguran sam da bi me voleli da igram u njihovom timu jer sam ja jedan od onih igrača koji daju sve za postizanje cilja... Navikao sam da kritike idu uz to. Dobijam ih dosta, ne samo u Engleskoj", rekao je Teri u emisiji "Men in Blejzers" (Men In Blazers).

"Pokušavam da to iskoristim na pozitivan način. Koristim to u svoju korist, jer u devet od 10 slučajeva mogu da ostanem fokusiran i pomognem timu kako bi izašli kao pobednici", dodo je Teri.

Defanzivac Čelsija je naveo da se nada da će biti upamćen po fudbalskim dostignućima kada dođe vreme za penziju.

"Nadate se tome da nećete biti omraženi kada okačite kopačke o klin... Želite da vas upamte kao dobrog fudbalera i nekoga ko je sve dao za svoj klub", rekao je Teri.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.