On zna zašto živi: Ser Aleks Ferguson u penziji zarađuje 3.000.000 evra godišnje

Izvor: MozzartSport.com, 28.Jan.2015, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

On zna zašto živi: Ser Aleks Ferguson u penziji zarađuje 3.000.000 evra godišnje

Kao ambasador tima sa Old Traforda Fergi inkasira više nego treneri Milana i Juventusa

Kao menadžer Mančester junajteda živeo je holivudski san, ali i u penziji ser Aleks Ferguson može da nakrivi kapu! Živa legenda Crvenih đavola zarađuje tri miliona evra godišnje promovišući svoj bivši klub širom sveta!

Mančester >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << junajted je jedan od tri najpopularnija kluba na svetu, a ser Aleks Ferguson jedan od najpopularnijih Đavola svih vremena. Ne čudi onda što može da uživa u penziji i da usput dobro zaradi, jer ga klub sa Old Traforda plaća tri miliona evra po godini.

Taj iznos je veći i od nadoknade koju primaju aktuelni treneri. Primera radi strateg PSŽ-a Loran Blan zarađuje tri miliona evra godišnje, Alegri u Juventusu ima 2,5 miliona, a Inzagi u Milanu inkasira 1,5 miliona evra.

(Foto Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.