Na Li odlazi u penziju

Izvor: Sportal.rs, 18.Sep.2014, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Li odlazi u penziju

Kineska teniserka Na Li rešila je da se povuče iz takmičarskog igranja tenisa. Bivša Grend slem šampionka, završila je igračku karijeru kao šesta teniserka na WTA listi. Na Li nije igrala od Vimbldona jer ima problema sa povredom kolena.

Engleski mediji su preneli, kako će kineska teniserka svoju odluku zvanično saopštiti u petak. Na Li je postala nacionalni heroj u Kini, pošto je postala prva teniserka iz Azije koja je uspela da osvoji titulu na Grend slem turniru.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << />
Kineskinji je to pošlo za rukom čak dva puta. Osvojila je Rolan Garos 2011. godine, a ove sezone je uspela da bude najbolja u Australiji. Na Li ima 32 godine, u svojoj karijeri je pored ove dve titule uspela da osvoji još sedam titula u singlu i dve u dubl konkurenciji.

(Tekst: Irina Pokrajac, Foto: Beta/AP/Pavel Golovkin, File)
Pogledaj vesti o: Penzija,   Tenis

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.