MONSTRUOZNO Zario joj dva noža u vrat, pa opljačkao

Izvor: Blic, 26.Dec.2014, 08:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MONSTRUOZNO Zario joj dva noža u vrat, pa opljačkao

U svom stanu u Rači kod Kragujevca ubijena je Ljubinka Popadić (65). Žena, koja je bila teški invalid, pronađena je u utorak, sa dva noža u vratu.

Zločin je otkrio poštar. Policija još traga za zločincem, a sumnja se da je motiv pljačka.

Uz to, jasno je da je žrtva poznavala ubicu, i da mu je otključala vrata.

Kako kaže poštar Dragan Mitrović, „Ljubinka je bila gotovo nepokretna, hodala je uz pomoć ruku“.

- Došao sam da joj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << donesem penziju. Pozvonio sam, bilo je oko 12.30. Kada sam ušao unutra, video sam je kako leži u spavaćoj sobi. Uplašio sam se, jer nije mrdala. Zvao sam komšije, pa policiju. Došli su lekari, rekli da je ubijena, i da ima dva noža u vratu - kaže Mitrović.

Ljubinka je nekada bila karatista, nosilac crnog pojasa.

Završila je biologiju. Obolela od tumora na mozgu, koji ju je paralizovao. Živela je sama.

Njena snaja Dragica Popadić kaže da je „već bila opljačkana pre godinu dana“.

- Sakupljala je novac, štedela za sahranu. Imala je 1.200 evra, te pare je neko ukrao. Znala je ko, ali nije htela da ga otkrije. Sada je imala oko 800 evra i oko 15.000 dinara. Ubijena je mučki, a policija nije zatekla premetačinu po kući. To znači da je taj znao gde Ljubinka čuva novac - rekla nam je Dragica.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Nepokretnoj starici zarili dva noža u vrat: Da ga nije poznavala ne bi mu otvorila vrata stana

Izvor: Kurir, 26.Dec.2014

Leš Ljubinke Popadić (65) pronašao poštar koji joj je doneo penziju. Nesrećna žena bila je gotovo nepokretna, zbog čega nije mogla da se odbrani..RAČA - Invalidska penzionerka Ljubinka Popadić (65) brutalno je ubijena u svojoj garsonjeri u kragujevačkoj Rači. Nepoznati ubica za kojim policija...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.