Juta odsvirala džez u Stejpls centru, Klipersi ispali, Istina odlazi u penziju! (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Maj.2017, 00:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juta odsvirala "džez" u "Stejpls centru", Klipersi ispali, "Istina" odlazi u penziju! (video)

Košarkaši Jute savladali su Los Anđeles Kliperse u majstorici i tako izborili plasman u polufinala Zapada, gde ih čekaju Golden Stejt Voriorsi.

Slavilli su Džezeri u "gradu anđela" rezultatom 104-91 i tako se plasirali u polufinale zapadne konferencije, bolji su od Klipersa u seriji prve runde bili sa 4-3.

Počelo je veoma tvrdo i izjednačeno, kako se i očekivalo, smenjivali su se poeni na obe strane, te je prva deonica završena nerešenim rezultatom (24-24).
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Ipak, u drugoj četvrtini druga priča, Juta je polako krenula da preuzima stvari u svoje ruke, serijom 10-2 otišli su i na 11 poena prednosti.

Do poluvremena su to Klipersi uspeli da upristoje, te se na odmor otišlo sa sedam poena razlike u korist ekipe iz Solt Lejk Sitija.

Već na startu trećeg kvartala, Juta dolazi do nove dvocifrene prednosti, a sredinom tog dela igre Juta je povela i sa 21 poenom razlike.

Slabo su igrali domaći košarkaši, ni Kris Pol nije bio raspoložen, tek ih je malo pred kraj kvartala trgao rezervista Mo Spejts, koji je najzaslužniji što su Klipersi u odlučujućih 12 minuta ušli sa 16 poena deficita, moglo je da bude i daleko gore.

Probudio se i Džamal Kroford u poslednjoj četvrtini, vezao nekoliko poena, ali nisu puleni Doka Riversa uspevali da se dovoljno približe četi Kvina Snajdera.

Držali su dvocifrenu prednost Džezeri, blistao je u drugom poluvremenu i Džo Džonson, delio je "Ajzo Džo" asistencije, postizao poene iz situacija "1 na 1", Klipersi nisu imali rešenja.

Krenuo je potom i Hejvord da zatrpava koš domaćina, ali je Kroford nastavio "simultanku" i održao Kliperse u igri.

.@JCrossover not going down without a fight.

11 point game, 3:34 to play. pic.twitter.com/kipVMlwndi

— LA Clippers (@LAClippers) 30. април 2017.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Juta zakazala seriju sa GSV, Pirs odlazi u penziju

Izvor: B92, 01.Maj.2017

Košarkaši Jute savladali su ekipu Los Anđeles Klipersa u sedmom meču prve runde plej-of serije Zapadne konferencije – 104:91...'Džezeri' su u Los Anđelesu slavili sa 4.3 u seriji i izborili plasman u polufinale Zapada, gde ih čekaju Golden Stejt Voriorsi...Klipersi su samo na startu meča imali...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.